CHP BURDUR İL TEŞKİLATI ÜRETİCİLERİN MİSAFİRİ OLDU

Gündem 07.06.2021 - 17:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP BURDUR İL TEŞKİLATI ÜRETİCİLERİN MİSAFİRİ OLDU

CHP BURDUR İL TEŞKİLATI ÜRETİCİLERİN MİSAFİRİ OLDU
CHP Burdur İl Teşkilatı Bağ Saray’da üreticilerin misafiri oldu.   CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek, Çeltikçi İlçe Başkanı Mehmet Şengil ile bugün Bağ saraylı üreticilerin misafiri oldu.   Ziyaret sonrası, "Her sektörde olduğu gibi Üreticilerimiz de yarınını göremiyor... CHP iktidarında tüm üreticilerimizin yüzünü güldüreceğiz, ne kadar kazanacaklarını daha üretime başlamadan bilecekler... Az daha sabır..." açıklamasında bulundular    
CHP BURDUR İL TEŞKİLATI ÜRETİCİLERİN MİSAFİRİ OLDU

CHP Burdur İl Teşkilatı Bağ Saray’da üreticilerin misafiri oldu.

 

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek, Çeltikçi İlçe Başkanı Mehmet Şengil ile bugün Bağ saraylı üreticilerin misafiri oldu.

 

Ziyaret sonrası, "Her sektörde olduğu gibi Üreticilerimiz de yarınını göremiyor... CHP iktidarında tüm üreticilerimizin yüzünü güldüreceğiz, ne kadar kazanacaklarını daha üretime başlamadan bilecekler... Az daha sabır..." açıklamasında bulundular

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.