CHP BURDUR’DA KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDEREK VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gündem 26.10.2020 - 08:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP BURDUR’DA KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDEREK VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanlığı, Burdur’un köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediği buluşmalarına, 5 yeni köy daha katıldı.
Bucak ilçesinin Karacaören, Dutalan, Kargı, Demirli ve Kuyubaşı köylerini ziyaret eden CHP Burdur İl Başkanlığı ve Bucak İlçe Başkanlığı vatandaşların sorunlarını dinledi.   Her sorunun tek tek not alındığı ziyarette CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Bucak ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve yöneticiler yer aldı. İl Başkanı Akbulut ziyaretleri “Halk için halk içinde çalışmaya devam edeceğiz” notuyla, sosyal medya hesabında paylaştı.   SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ Ziyaretlerle ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Akbulut, “Karacaören, Dutalan, Kargı, Demirli, Kuyubaşı köylerinde, vatandaşlarımıza sorduk. ‘Sizin için ne yapabiliriz? Tüm köylerimizin sorunlarını not ediyoruz, genel anlamda siyaset kurumundan hangi sorunlara çare bulunması isteklerini raporluyoruz. Halk için halkın içinde çalışmaya devam edeceğiz. Edindiğimiz tüm bilgileri ve istekleri gerekli noktalara ulaştırarak halkın sorunlarına çözüm bulmak konusunda adımlar atacağız. İlerleyen zamanlarda da köylerimizde hemşerilerimizle bir araya gelerek, çözümler üretmeye devam edeceğiz"  ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanlığı, Burdur’un köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediği buluşmalarına, 5 yeni köy daha katıldı.

Bucak ilçesinin Karacaören, Dutalan, Kargı, Demirli ve Kuyubaşı köylerini ziyaret eden CHP Burdur İl Başkanlığı ve Bucak İlçe Başkanlığı vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Her sorunun tek tek not alındığı ziyarette CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Bucak ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve yöneticiler yer aldı. İl Başkanı Akbulut ziyaretleri “Halk için halk içinde çalışmaya devam edeceğiz” notuyla, sosyal medya hesabında paylaştı.

 

SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ

Ziyaretlerle ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Akbulut, “Karacaören, Dutalan, Kargı, Demirli, Kuyubaşı köylerinde, vatandaşlarımıza sorduk. ‘Sizin için ne yapabiliriz? Tüm köylerimizin sorunlarını not ediyoruz, genel anlamda siyaset kurumundan hangi sorunlara çare bulunması isteklerini raporluyoruz. Halk için halkın içinde çalışmaya devam edeceğiz. Edindiğimiz tüm bilgileri ve istekleri gerekli noktalara ulaştırarak halkın sorunlarına çözüm bulmak konusunda adımlar atacağız. İlerleyen zamanlarda da köylerimizde hemşerilerimizle bir araya gelerek, çözümler üretmeye devam edeceğiz"  ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.