CHP BURDUR ADAYLARINI TANITTI

Siyaset 22.09.2015 - 17:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CHP BURDUR ADAYLARINI TANITTI

CHP BURDUR ADAYLARINI TANITTI
CHP Genel Merkezi kararı ile 1 Kasım Genel Seçimleri aynı listeyle katılan CHP, il binasında düzenlendiği toplantıda CHP Burdur Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Göker, CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Kadir Koç ve CHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Okan Kurd’u yeniden kamuoyuna tanıttı.  Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Ali Özdemir, "7 Haziran'da ortaya konan millet iradesi bir yere konularak, tekrar seçime gidiyoruz. Ülkenin içine sokulmaya çalışıldığı bu ayrıştırıcı ve kirli savaş ortamında, yüreğimiz kan ağlasa da, asla mücadele ve kardeşlik ruhundan ayrılmadan dimdik ayakta duracağız. Ülkenin tek kurtuluş umudu, adaletsizliğe karşı dimdik duruşuyla güçlenen Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi. Konuşmaların ardından, CHP İl Başkanı Ali Özdemir ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP 25. Dönem Burdur Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Göker, 2. Sıra Milletvekili Adayı kadir Koç ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Okan Kurd ile el ele vererek gazetecilere poz verdi. SEÇİM ÇALIŞMASINA HALK PAZARI’NDAN BAŞLADILAR Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen tanıtım toplantısı sonrası CHP İl Başkanı Ali Özdemir ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP 25. Dönem Burdur Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Göker, 2. Sıra Milletvekili Adayı kadir Koç ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Okan Kurd ve il teşkilatı, Burdur Halk Pazarı’nı gezdi. CHP 26. Dönem Burdur Milletvekili Adayları, pazarcı ve esnafları tek tek dolaşarak selamlaştı. Halkın öneri ve şikayetlerini de alan CHP2li adaylar, zaman zaman pazarcı ve esnaflarla ülke gündemine ilişkin sohbet etti. CHP’nin Burdur Halk Pazarı’nda başlattığı seçim çalışması Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nın gezilmesiyle sona erdi.
CHP BURDUR ADAYLARINI TANITTI

CHP Genel Merkezi kararı ile 1 Kasım Genel Seçimleri aynı listeyle katılan CHP, il binasında düzenlendiği toplantıda CHP Burdur Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Göker, CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Kadir Koç ve CHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Okan Kurd’u yeniden kamuoyuna tanıttı. 
Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Ali Özdemir, "7 Haziran'da ortaya konan millet iradesi bir yere konularak, tekrar seçime gidiyoruz. Ülkenin içine sokulmaya çalışıldığı bu ayrıştırıcı ve kirli savaş ortamında, yüreğimiz kan ağlasa da, asla mücadele ve kardeşlik ruhundan ayrılmadan dimdik ayakta duracağız. Ülkenin tek kurtuluş umudu, adaletsizliğe karşı dimdik duruşuyla güçlenen Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.
Konuşmaların ardından, CHP İl Başkanı Ali Özdemir ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP 25. Dönem Burdur Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Göker, 2. Sıra Milletvekili Adayı kadir Koç ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Okan Kurd ile el ele vererek gazetecilere poz verdi.

SEÇİM ÇALIŞMASINA HALK PAZARI’NDAN BAŞLADILAR
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen tanıtım toplantısı sonrası CHP İl Başkanı Ali Özdemir ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP 25. Dönem Burdur Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Göker, 2. Sıra Milletvekili Adayı kadir Koç ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Okan Kurd ve il teşkilatı, Burdur Halk Pazarı’nı gezdi. CHP 26. Dönem Burdur Milletvekili Adayları, pazarcı ve esnafları tek tek dolaşarak selamlaştı. Halkın öneri ve şikayetlerini de alan CHP2li adaylar, zaman zaman pazarcı ve esnaflarla ülke gündemine ilişkin sohbet etti. CHP’nin Burdur Halk Pazarı’nda başlattığı seçim çalışması Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nın gezilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.