CHP ANTALYA’DA İL BAŞKANI YENİDEN SEMİH ESEN OLDU

Siyaset 27.12.2015 - 12:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CHP ANTALYA’DA İL BAŞKANI YENİDEN SEMİH ESEN OLDU

CHP ANTALYA’DA İL BAŞKANI YENİDEN SEMİH ESEN OLDU
CHP Antalya’da 35’inci olağan kongresinde 254 oy alan Av. Semih Esen yeniden CHP Antalya il başkanı oldu.  CHP Antalya’da 35’inci Olağan İl Kongresi Konyaaltı’ndaki İsmet Selekler Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. İl başkanlığı için mevcut başkan Semih Esen dışında eski milletvekilleri Yıldıray Sapan, Tuncay Ercenk, eski il yöneticisi Bahadır Manyaslıoğlu ve Mustafa Şeker kıyasıya yarıştı. Mustafa şeker son anda adaylıktan vazgeçerken, il başkalığı seçimine 633 delege katıldı. SEMİH ESEN 254 OY İLE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ 633 delegenin oy kullandığı CHP İl Kongresi’nde CHP mevcut İl Başkanı Semih Esen 254 oy alarak yeniden başkan seçilirken, CHP İl Başkan Adayları Bahadır Manyaslıoğlu 61, Tuncay Ercenk 213, Yıldıray Sapan ise 48 oy aldı. Kürsüye CHP İl Başkan Adayı Tuncay Ercenk ile kol kola çıkan Esen’e partililer ‘el ele kol kola omuz omuza’ şeklinde sloganlar atarak destek verdi. 254 oy ile yeniden başkan seçilen Semih Esen’in başkanlık kutlamasına CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve çok sayıda partili destek verdi. Kürsüde partililere seslenen CHP İl Başkanı Semih Esen, “Yolumuz iktidar yolu. Hedefimiz çalışmak. Kavga etmeyeceğiz söz mü? Partiyi büyüteceğiz iktidar olacağız söz mü? Bende söz veriyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Bir coşku havasında bu kongreyi yaşadık. İstenmeyen bazı şeyler oldu. Önümüzde ki dönemde hep halkın bizden istediğini yapacağız. Kim ne derse desin cevap vermeyeceğim dedim. Bundan sonra da böyle olacak. El ele tutuşalım ve yürüyelim iktidar yoluna. Sağ olun var olun’’dedi.
CHP ANTALYA’DA İL BAŞKANI YENİDEN SEMİH ESEN OLDU

CHP Antalya’da 35’inci olağan kongresinde 254 oy alan Av. Semih Esen yeniden CHP Antalya il başkanı oldu. 
CHP Antalya’da 35’inci Olağan İl Kongresi Konyaaltı’ndaki İsmet Selekler Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. İl başkanlığı için mevcut başkan Semih Esen dışında eski milletvekilleri Yıldıray Sapan, Tuncay Ercenk, eski il yöneticisi Bahadır Manyaslıoğlu ve Mustafa Şeker kıyasıya yarıştı. Mustafa şeker son anda adaylıktan vazgeçerken, il başkalığı seçimine 633 delege katıldı.
SEMİH ESEN 254 OY İLE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
633 delegenin oy kullandığı CHP İl Kongresi’nde CHP mevcut İl Başkanı Semih Esen 254 oy alarak yeniden başkan seçilirken, CHP İl Başkan Adayları Bahadır Manyaslıoğlu 61, Tuncay Ercenk 213, Yıldıray Sapan ise 48 oy aldı.
Kürsüye CHP İl Başkan Adayı Tuncay Ercenk ile kol kola çıkan Esen’e partililer ‘el ele kol kola omuz omuza’ şeklinde sloganlar atarak destek verdi. 254 oy ile yeniden başkan seçilen Semih Esen’in başkanlık kutlamasına CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve çok sayıda partili destek verdi.
Kürsüde partililere seslenen CHP İl Başkanı Semih Esen, “Yolumuz iktidar yolu. Hedefimiz çalışmak. Kavga etmeyeceğiz söz mü? Partiyi büyüteceğiz iktidar olacağız söz mü? Bende söz veriyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Bir coşku havasında bu kongreyi yaşadık. İstenmeyen bazı şeyler oldu. Önümüzde ki dönemde hep halkın bizden istediğini yapacağız. Kim ne derse desin cevap vermeyeceğim dedim. Bundan sonra da böyle olacak. El ele tutuşalım ve yürüyelim iktidar yoluna. Sağ olun var olun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.