Cezaevi firarisi yakalandı

Asayiş 21.03.2018 - 08:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cezaevi firarisi yakalandı

Cezaevi firarisi yakalandı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan cezaevi firarisi yakalandı.  Seydişehir Cezaevinden firar eden ayrıca Manavgat Ağır Ceza İlamat Masasınca "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan 2, "birden fazla kişi ile tehdit" suçundan ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçundan 4 adet yakalama kararı bulunan ve 12 yıl 1 ay hapis cezası olan R.B. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.  Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen R.B. tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi. 
Cezaevi firarisi yakalandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan cezaevi firarisi yakalandı. 
Seydişehir Cezaevinden firar eden ayrıca Manavgat Ağır Ceza İlamat Masasınca "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan 2, "birden fazla kişi ile tehdit" suçundan ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçundan 4 adet yakalama kararı bulunan ve 12 yıl 1 ay hapis cezası olan R.B. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. 
Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen R.B. tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.