Cezaevi firarisi hükümlü, eşinin ihbarıyla yakalandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 05.03.2020 - 13:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cezaevi firarisi hükümlü, eşinin ihbarıyla yakalandı

Antalya'da, çok sayıda suçtan hakkında 15 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi eski avukat D.Y , eşinin ihbarıyla yakalandı.
Antalya'da, çok sayıda suçtan hakkında 15 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi eski avukat, eşinin ihbarıyla yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosuna başvuran E.Y, cezaevi firarisi olan eşi D.Y'nin kendisini ve çocuklarını darbettiğini ve sürekli ölümle tehdit ettiğini öne sürerek şikayette bulundu.  Şikayet üzerine harekete geçen Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hakkında 3 ay süreyle evden uzaklaştırma kararı da bulunan hükümlüyü gözaltına aldı.   Eski avukat D.Y'nin, "hükümlü tutuklunun kaçması", "zimmet", "dolandırıcılık", "görevi kötüye kullanma", "borçlunun ödeme şartını ihlal" gibi suçlara ilişkin hakkındaki 45 dosyadan, 15 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı tespit edildi.  Adliyeye sevk edilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Antalya'da, çok sayıda suçtan hakkında 15 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi eski avukat D.Y , eşinin ihbarıyla yakalandı.

Antalya'da, çok sayıda suçtan hakkında 15 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi eski avukat, eşinin ihbarıyla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosuna başvuran E.Y, cezaevi firarisi olan eşi D.Y'nin kendisini ve çocuklarını darbettiğini ve sürekli ölümle tehdit ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. 

Şikayet üzerine harekete geçen Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hakkında 3 ay süreyle evden uzaklaştırma kararı da bulunan hükümlüyü gözaltına aldı.  

Eski avukat D.Y'nin, "hükümlü tutuklunun kaçması", "zimmet", "dolandırıcılık", "görevi kötüye kullanma", "borçlunun ödeme şartını ihlal" gibi suçlara ilişkin hakkındaki 45 dosyadan, 15 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı tespit edildi. 

Adliyeye sevk edilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.