BURDUR BELEDİYESİ REFÜJLEME ÇALIŞMASI

Gündem 06.01.2014 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR BELEDİYESİ REFÜJLEME ÇALIŞMASI

Burdur Belediye Başkanlığı Şehir içerisinde devam eden Orta Refüjlerin peyzaj çalışmalarının yanı sıra çevre yollarında da peyzaj çalışmalarını başlatılması için girişimde bulundu.
Kent Merkezinde yaptığı park ve orta refüj düzenlemeleri beğeni kazanan Burdur Belediyesi geçen yıl Karayolları ile ortak çalışarak 5 bin 600 metre uzunluğundaki Tefenni Orta Refüjünün düzenlenmesi, ağaçlandırılması ve çiçeklendirilmesi çalışmasını gerçekleştirmişti. Belediye yine Tefenni yolu orta refüjüne otomatik sulama sistemi de kurmuştu.   Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'ne müracaat ederek Burdur'un çevre yollarındaki girişlerinin toprak dolumu ve tesviyesi, sulama sisteminin kurulması, bitki dikimi ve çimlendirme çalışmalarının Belediye tarafından yapılmasını istediklerini belirterek "Düzenleme yapılması öngörülen orta refüjler Termik kavşağı – Tugay Kavşağı (2 bin 100 m.), Termik Kavşağı- Sanayi Kavşağı (3 bin 800 m.) ve Sanayi kavşağı- Kışla İlkokulu (2 bin 450 m.) olmak üzere toplam 8350 m. Uzunluğundaki bir alanı kapsamakta. Projenin hayata geçirilmesi safhasında da Burdur Belediyesi olarak sulama suyunun temini ve kurulacak sistemin işletilmesi, bakım ve onarımını da gerçekleştireceğiz." dedi.   Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü yetkilileri de söz konusu düzenlemenin 2014 yılı programına alındığını ve proje çalışmalarının başladığını belirtti.
Burdur Belediye Başkanlığı Şehir içerisinde devam eden Orta Refüjlerin peyzaj çalışmalarının yanı sıra çevre yollarında da peyzaj çalışmalarını başlatılması için girişimde bulundu.
Kent Merkezinde yaptığı park ve orta refüj düzenlemeleri beğeni kazanan Burdur Belediyesi geçen yıl Karayolları ile ortak çalışarak 5 bin 600 metre uzunluğundaki Tefenni Orta Refüjünün düzenlenmesi, ağaçlandırılması ve çiçeklendirilmesi çalışmasını gerçekleştirmişti. Belediye yine Tefenni yolu orta refüjüne otomatik sulama sistemi de kurmuştu.
 
Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'ne müracaat ederek Burdur'un çevre yollarındaki girişlerinin toprak dolumu ve tesviyesi, sulama sisteminin kurulması, bitki dikimi ve çimlendirme çalışmalarının Belediye tarafından yapılmasını istediklerini belirterek "Düzenleme yapılması öngörülen orta refüjler Termik kavşağı – Tugay Kavşağı (2 bin 100 m.), Termik Kavşağı- Sanayi Kavşağı (3 bin 800 m.) ve Sanayi kavşağı- Kışla İlkokulu (2 bin 450 m.) olmak üzere toplam 8350 m. Uzunluğundaki bir alanı kapsamakta. Projenin hayata geçirilmesi safhasında da Burdur Belediyesi olarak sulama suyunun temini ve kurulacak sistemin işletilmesi, bakım ve onarımını da gerçekleştireceğiz." dedi.
 
Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü yetkilileri de söz konusu düzenlemenin 2014 yılı programına alındığını ve proje çalışmalarının başladığını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.