CEVİZ EZMESİ BURDUR SINIRLARINI AŞTI

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2014 - 08:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CEVİZ EZMESİ BURDUR SINIRLARINI AŞTI

Burdur’un meşhur ceviz ezmesi artık Antalya'da. Burdur’dan sonra ilk kez Antalya’da tüketicinin beğenisine sunulan Altıparmak Geleneksel Lezzetler isimli ceviz ezmesi işletmesini açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldı. Açılışın ardından Türel ceviz ezmesinin tadına bakarken, "paramız nasip olsun" diyerek bir kilogram badem satın aldı. Burdur'a ait geleneksel bir tatlı olan ceviz ezmesi Hakan Çavuşoğlu'nun girişimi ile ilk kez Burdur'un dışında bir ilde tüketicinin beğenisine sunuldu. Muratpaşa’nın Işıklar Caddesi'nde hizmete giren işletmede ceviz ezmesinin tadına bakan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Burdur'un köklü gıda firmalarından Altıparmak Gıda'nın sahibi Fahri Altıparmak hakiki ceviz ezmesinin Burdur'un tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.

Burdur’un meşhur ceviz ezmesi artık Antalya'da. 
Burdur’dan sonra ilk kez Antalya’da tüketicinin beğenisine sunulan Altıparmak Geleneksel Lezzetler isimli ceviz ezmesi işletmesini açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldı. Açılışın ardından Türel ceviz ezmesinin tadına bakarken, "paramız nasip olsun" diyerek bir kilogram badem satın aldı. Burdur'a ait geleneksel bir tatlı olan ceviz ezmesi Hakan Çavuşoğlu'nun girişimi ile ilk kez Burdur'un dışında bir ilde tüketicinin beğenisine sunuldu. Muratpaşa’nın Işıklar Caddesi'nde hizmete giren işletmede ceviz ezmesinin tadına bakan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Burdur'un köklü gıda firmalarından Altıparmak Gıda'nın sahibi Fahri Altıparmak hakiki ceviz ezmesinin Burdur'un tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.