CEPHANELİK GİBİ OTOMOBİL

Gündem 08.10.2015 - 15:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CEPHANELİK GİBİ OTOMOBİL

ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE BİR OTOMOBİLDE YAPILAN ARAMADA ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ.
 Manavgat ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada 5 tane otomatik av tüfeği, 1 tane tabanca ile silahlara ati mermiler ele geçirildi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Sarılar Mahallesi'nde durdurulan ve içerisinde M.Ç. ile E.D’nin bulunduğu araçta yaptıkları aramada 5 tane otomatik av tüfeği ile bu tüfeklere ait mermiler ve 1 tabanca ele geçirdi. Öte yandan, Evrenseki Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen A.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet tabanca, Side Mahallesi Selimiye mevkiinde jandarma devriyesini görüp kaçmaya çalışan Ö.K. isimli şahsın yakalanmasının ardından yapılan üst aramasında ise 5 paket esrar ele geçirildi. Yakalanan zanlılar, jandarmadaki sorgularının ardından cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Olayla ilgili çok yönlü araştırma devam ediyor
ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE BİR OTOMOBİLDE YAPILAN ARAMADA ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ.

 Manavgat ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada 5 tane otomatik av tüfeği, 1 tane tabanca ile silahlara ati mermiler ele geçirildi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Sarılar Mahallesi'nde durdurulan ve içerisinde M.Ç. ile E.D’nin bulunduğu araçta yaptıkları aramada 5 tane otomatik av tüfeği ile bu tüfeklere ait mermiler ve 1 tabanca ele geçirdi.

Öte yandan, Evrenseki Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen A.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet tabanca, Side Mahallesi Selimiye mevkiinde jandarma devriyesini görüp kaçmaya çalışan Ö.K. isimli şahsın yakalanmasının ardından yapılan üst aramasında ise 5 paket esrar ele geçirildi.

Yakalanan zanlılar, jandarmadaki sorgularının ardından cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Olayla ilgili çok yönlü araştırma devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.