Cenk Tosun kamp kafilesinde yok

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2018 - 14:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Cenk Tosun kamp kafilesinde yok

Beşiktaş'tan Everton'a transferi gündemde olan Cenk Tosun, siyah-beyazlı takımın devre arası kamp kafilesinde yer almadı. Beşiktaş, devre arası kamp çalışmaları için Antalya'ya gitti. Siyah-beyazlı kafilede rekor ücretle Premier Lig ekiplerinden Everton'a transferi gündemde olan Cenk Tosun'un yer almaması dikkat çekti. Kafile Antalya Havalimanı'nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Siyah-beyazlılar buradan kara yoluyla kampın yapılacağı otele geçti. Beşiktaş, Antalya kampındaki ilk antrenmanını bu akşam saat 18.00’de yapacak. Beşiktaş'ın kamp sürecinde oynayacağı hazırlık maçlarının programı ise şöyle:   9 Ocak Salı 18.00 Beşiktaş - Ado Den Haag   12 Ocak Cuma 17.00 Beşiktaş - Skenderbeu

Beşiktaş'tan Everton'a transferi gündemde olan Cenk Tosun, siyah-beyazlı takımın devre arası kamp kafilesinde yer almadı.

Beşiktaş, devre arası kamp çalışmaları için Antalya'ya gitti. Siyah-beyazlı kafilede rekor ücretle Premier Lig ekiplerinden Everton'a transferi gündemde olan Cenk Tosun'un yer almaması dikkat çekti. Kafile Antalya Havalimanı'nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Siyah-beyazlılar buradan kara yoluyla kampın yapılacağı otele geçti. Beşiktaş, Antalya kampındaki ilk antrenmanını bu akşam saat 18.00’de yapacak.

Beşiktaş'ın kamp sürecinde oynayacağı hazırlık maçlarının programı ise şöyle:

 

9 Ocak Salı

18.00 Beşiktaş - Ado Den Haag

 

12 Ocak Cuma

17.00 Beşiktaş - Skenderbeu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.