CEMİYETTE BAYRAMLAŞMA GELENEKSELLEŞTİRİLDİ

Gündem 06.09.2017 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CEMİYETTE BAYRAMLAŞMA GELENEKSELLEŞTİRİLDİ

BURDUR GAZETECİLER CEMİYETİNDE BAYRAMLAŞMA GELENEKSELLEŞTİRİLDİ.
Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Gazeteciler Cemiyeti mensuplarının yanı sıra AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Adına Turan Çayır, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kazım Üstüner, İşadamı Şevket Aksöz, KÖY KOOP Temsilciliği, Futbol Hakemleri Yönetimi, İl Amatör Spor Temsilcileri de katıldı. Katılımcılar basın mensuplarının görev ve önemini dile getirip, latifeli bir şekilde görüşlerini sırasıyla aktardı. Bayramlaşmanın son bölümünde ise AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, ildeki spor yatırımları ve yatırımların son durumu hakkında güncellemelerde bulunan açıklamalar yaptı. 
BURDUR GAZETECİLER CEMİYETİNDE BAYRAMLAŞMA GELENEKSELLEŞTİRİLDİ.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Gazeteciler Cemiyeti mensuplarının yanı sıra AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Adına Turan Çayır, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kazım Üstüner, İşadamı Şevket Aksöz, KÖY KOOP Temsilciliği, Futbol Hakemleri Yönetimi, İl Amatör Spor Temsilcileri de katıldı.

Katılımcılar basın mensuplarının görev ve önemini dile getirip, latifeli bir şekilde görüşlerini sırasıyla aktardı. Bayramlaşmanın son bölümünde ise AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, ildeki spor yatırımları ve yatırımların son durumu hakkında güncellemelerde bulunan açıklamalar yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.