ÇAVDIR BELEDİYESİ DUYURDU! CUMARTESİ KURULACAK

Gündem 03.03.2021 - 15:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇAVDIR BELEDİYESİ DUYURDU! CUMARTESİ KURULACAK

O ilçede cuma günü kurulan pazarın bu hafta cumartesi kurulacağı duyuruldu...
Çavdır Belediyesi’nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, salgın tedbirleri kapsamında İlçede cuma günü kurulan pazarın bu hafta cumartesi kurulacağını duyurdu.   Çavdır Belediyesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Pandemi yasakları nedeniyle ilçemizde cuma günleri kurulan canlı hayvan pazarı bu hafta 06.03. 2021 cumartesi günü kurulacaktır. Tüm çavdır esnafına ve halkımıza duyurulur "ifadelerini kullandı.  
O ilçede cuma günü kurulan pazarın bu hafta cumartesi kurulacağı duyuruldu...

Çavdır Belediyesi’nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, salgın tedbirleri kapsamında İlçede cuma günü kurulan pazarın bu hafta cumartesi kurulacağını duyurdu.

 

Çavdır Belediyesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Pandemi yasakları nedeniyle ilçemizde cuma günleri kurulan canlı hayvan pazarı bu hafta 06.03. 2021 cumartesi günü kurulacaktır. Tüm çavdır esnafına ve halkımıza duyurulur "ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.