Çarpışan hafriyat kamyonları yandı

Asayiş 25.09.2018 - 10:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çarpışan hafriyat kamyonları yandı

Çarpışan hafriyat kamyonları yandı
Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kaza sonrası çıkan yangında iki hafriyat kamyonu kullanılamaz hale geldi.  Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında Serik ilçesi Alacami Mahallesi'nde bir maden ocağından hafriyat taşıyan Ali Yıldırım'ın kullandığı 07 AHP 66 plakalı kamyon, Süleyman Akkurt idaresindeki 07 GUM 88 plakalı hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Dorse plakaları 07 GBJ 32 ve 07 ABR 046 olan kamyonlar, kaza sonrasında çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Çarpışan hafriyat kamyonları yandı

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kaza sonrası çıkan yangında iki hafriyat kamyonu kullanılamaz hale geldi. 
Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında Serik ilçesi Alacami Mahallesi'nde bir maden ocağından hafriyat taşıyan Ali Yıldırım'ın kullandığı 07 AHP 66 plakalı kamyon, Süleyman Akkurt idaresindeki 07 GUM 88 plakalı hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Dorse plakaları 07 GBJ 32 ve 07 ABR 046 olan kamyonlar, kaza sonrasında çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.