Çantayı Fark Etmeyen Engelli Kadına Polis Yetişti

Yaşam 04.10.2017 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çantayı Fark Etmeyen Engelli Kadına Polis Yetişti

Şüpheli çantayı fark etmeyen engelli kadına polis yetişti
Polis, kadını elinden tutarak karşı kaldırıma geçirdi  Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü önünde şüpheli çanta alarmı  Antalya’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü önünde bulunan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Yoğun güvenlik önlemleri alınan bölgede bir polisin, şüpheli çantayı fark etmeyip olay yerine yaklaşan engelli bir vatandaşı elinden tutarak karşı kaldırma geçirmesi ise vatandaşların takdirini kazandı. Olay, Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerinde bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15.30 sıralarında cadde üzerinde şüpheli bir paketi fark eden vatandaşlar, durumu polise ihbar etti. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, çanta etrafına güvenlik şeridi çekilerek cadde trafiğe kapatıldı. Siyah renkteki sırt çantasını şüpheli olarak değerlendiren polis, olay yerine bomba imha ekipleri talep etti. Bu sırada binada bulunan kurum çalışanları ise kısa süreli panik yaşadı. Çevredeki vatandaşlar olay yerini cep telefonlarıyla kaydederken, polis bölgeye yakın olan vatandaşlara uyarılarda bulundu.   Engelli vatandaşın elini nazikçe tutup karşı kaldırıma götürdü Bu sırada cadde üzerinde mendil sattığı öğrenilen engelli bir kadın ise, güvenlik şeridini fark edemeyip sırt çantasının olduğu bölgeye doğru yürümeye başladı. Engelli kadını fark eden bir polis memuru ise, koşarak kadının önüne geçti. Engelli kadının nazikçe elinden tutan polis memuru, ‘oradan değil, karşı kaldırımdan yürü’ diyerek kadını karşı kaldırıma geçirdi.   Bebek malzemeleri çıktı Kısa süre sonra ise olay yerine bomba imha ekipleri geldi. Özel giysisiyle çantayı inleyen polis memuru, çantanın içerisinde biberon ve ıslak mendil olduğunu tespit etti. Öte yandan cadde üzerinde bebek arabasıyla yürüyen kimliği belirsiz iki kişinin Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde çantayı düşürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şüpheli çantayı fark etmeyen engelli kadına polis yetişti

Polis, kadını elinden tutarak karşı kaldırıma geçirdi

 Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü önünde şüpheli çanta alarmı

 Antalya’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü önünde bulunan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Yoğun güvenlik önlemleri alınan bölgede bir polisin, şüpheli çantayı fark etmeyip olay yerine yaklaşan engelli bir vatandaşı elinden tutarak karşı kaldırma geçirmesi ise vatandaşların takdirini kazandı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerinde bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15.30 sıralarında cadde üzerinde şüpheli bir paketi fark eden vatandaşlar, durumu polise ihbar etti. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, çanta etrafına güvenlik şeridi çekilerek cadde trafiğe kapatıldı. Siyah renkteki sırt çantasını şüpheli olarak değerlendiren polis, olay yerine bomba imha ekipleri talep etti. Bu sırada binada bulunan kurum çalışanları ise kısa süreli panik yaşadı. Çevredeki vatandaşlar olay yerini cep telefonlarıyla kaydederken, polis bölgeye yakın olan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

 

Engelli vatandaşın elini nazikçe tutup karşı kaldırıma götürdü

Bu sırada cadde üzerinde mendil sattığı öğrenilen engelli bir kadın ise, güvenlik şeridini fark edemeyip sırt çantasının olduğu bölgeye doğru yürümeye başladı. Engelli kadını fark eden bir polis memuru ise, koşarak kadının önüne geçti. Engelli kadının nazikçe elinden tutan polis memuru, ‘oradan değil, karşı kaldırımdan yürü’ diyerek kadını karşı kaldırıma geçirdi.

 

Bebek malzemeleri çıktı

Kısa süre sonra ise olay yerine bomba imha ekipleri geldi. Özel giysisiyle çantayı inleyen polis memuru, çantanın içerisinde biberon ve ıslak mendil olduğunu tespit etti. Öte yandan cadde üzerinde bebek arabasıyla yürüyen kimliği belirsiz iki kişinin Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde çantayı düşürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.