CANAN KARATAY İSYAN ETTİ

Sağlık 13.05.2022 - 09:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CANAN KARATAY İSYAN ETTİ

Canan Karatay isyan etti: Senelerce halkımıza verilmedi
Prof. Dr. Canan Karatay, verdiği beslenme önerileri ile dikkat çekmeye devam ediyor.   Doğal beslenmenin önemini her fırsatta vurgulayan Karatay, fazla kilo ve obezitenin neden olacağı hastalıklara karşı insanları uyarıyor. Son yıllarda popülaritesi artan kaya tuzuyla ilgili açıklama yapan Canan Karatay, 'Senelerce halkımıza verilmedi' diyerek uyardı. Karatay, her gün bir çay kaşığı kaya tuzu tüketilmesini tavsiye etti.
Canan Karatay isyan etti: Senelerce halkımıza verilmedi

Prof. Dr. Canan Karatay, verdiği beslenme önerileri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

 

Doğal beslenmenin önemini her fırsatta vurgulayan Karatay, fazla kilo ve obezitenin neden olacağı hastalıklara karşı insanları uyarıyor.

Son yıllarda popülaritesi artan kaya tuzuyla ilgili açıklama yapan Canan Karatay, 'Senelerce halkımıza verilmedi' diyerek uyardı. Karatay, her gün bir çay kaşığı kaya tuzu tüketilmesini tavsiye etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.