CAMİ MİNARESİNİN YIKILDIĞI ANLAR AMATÖR KAMERADA

Gündem 02.02.2015 - 12:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CAMİ MİNARESİNİN YIKILDIĞI ANLAR AMATÖR KAMERADA

CAMİ MİNARESİNİN YIKILDIĞI ANLAR AMATÖR KAMERADA
Afyonkarahisar’da dün geceden bu yana etkili olan şiddetli rüzgar, bir caminin yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki 2 minaresini yıktı. Minarelerden birisinin yıkıldığı anlar ise amatör kameraya yansıdı.  Olay, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Kılıçaslan beldesinde meydana geldi. İkindi namazı için Kocatepe Camii'ne gelen cemaat, cami çıkışı minarelerden sesler geldiğini duyunca hemen camiyi ve avlusunu boşalttılar. Vatandaşlar caminin hemen yanı başındaki evlere de haber verdikten sonra durumu belediye ve jandarmaya bildirdiler. Ardından caminin yakınına gelen vatandaşlar ekipleri beklerken yaklaşık 40 metre yükseklikteki minarelerden birisi şiddetli rüzgara daha fazla dayanamayarak caminin sol tarafına doğru büyük bir gürültüyle yıkıldı. Daha sonra cep telefonlarına sarılan vatandaşlar ayakta duran diğer minareyi çekerken, o minare de daha fazla dayanamayarak büyük bir gürültü ile caminin sağ tarafına doğru yıkıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cemaatin durumu erken fark ederek önlem alması olası bir faciayı önledi.
CAMİ MİNARESİNİN YIKILDIĞI ANLAR AMATÖR KAMERADA

Afyonkarahisar’da dün geceden bu yana etkili olan şiddetli rüzgar, bir caminin yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki 2 minaresini yıktı. Minarelerden birisinin yıkıldığı anlar ise amatör kameraya yansıdı. 
Olay, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Kılıçaslan beldesinde meydana geldi. İkindi namazı için Kocatepe Camii'ne gelen cemaat, cami çıkışı minarelerden sesler geldiğini duyunca hemen camiyi ve avlusunu boşalttılar. Vatandaşlar caminin hemen yanı başındaki evlere de haber verdikten sonra durumu belediye ve jandarmaya bildirdiler. Ardından caminin yakınına gelen vatandaşlar ekipleri beklerken yaklaşık 40 metre yükseklikteki minarelerden birisi şiddetli rüzgara daha fazla dayanamayarak caminin sol tarafına doğru büyük bir gürültüyle yıkıldı. Daha sonra cep telefonlarına sarılan vatandaşlar ayakta duran diğer minareyi çekerken, o minare de daha fazla dayanamayarak büyük bir gürültü ile caminin sağ tarafına doğru yıkıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cemaatin durumu erken fark ederek önlem alması olası bir faciayı önledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.