Çaldıkları otomobillerin şasi numaralarını değiştiren 2 zanlı tutuklandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 05.09.2020 - 16:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çaldıkları otomobillerin şasi numaralarını değiştiren 2 zanlı tutuklandı

Çaldıkları otomobillerin şasi numaralarını değiştiren 2 zanlı tutuklandı
Antalya'da, çaldıkları otomobillerin motor ve şasi numaralarını değiştiren 2 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Alanya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarına yönelik çalışma yapıldı. Kendilerinin ve yakınlarının üzerine satın aldıkları araçların motor ve şasi numaralarıyla, İstanbul ve Kocaeli'nden çaldıkları 32 araca "change" işlemi yapan Ö.O.G. ile M.B, operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.  Çalıntı araçların, sahiplerine teslim edileceği belirtildi.
Çaldıkları otomobillerin şasi numaralarını değiştiren 2 zanlı tutuklandı

Antalya'da, çaldıkları otomobillerin motor ve şasi numaralarını değiştiren 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Alanya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarına yönelik çalışma yapıldı.

Kendilerinin ve yakınlarının üzerine satın aldıkları araçların motor ve şasi numaralarıyla, İstanbul ve Kocaeli'nden çaldıkları 32 araca "change" işlemi yapan Ö.O.G. ile M.B, operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. 

Çalıntı araçların, sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.