ÇALDIĞI EŞYALARLA BİRLİKTE YAKALANDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2018 - 10:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇALDIĞI EŞYALARLA BİRLİKTE YAKALANDI

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu araçtaki şahıs çaldığı eşyalarla birlikte yakalanırken, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Bolvadin ilçesinde hırsızlık olayına karışan 3 kişiyi takibe alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kontrol amaçlı durdurmak istedikleri bir aracın dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu takip başlattı. Çay ilçesi girişinde durdurulan araç içerisinde bulunan 3 kişiden biri çaldıkları eşyalarla birlikte yakalanırken, diğer 2 kişi ise kaçmayı başardı. Araç içerisinde 3 adet oto teybi ile 2 adet bisiklet ile çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan I.K. isimli şahıs Çay ilçesi Tatarlı köyünde meydana gelen 2 adet büyükbaş hayvanın çalınması olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ederken kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu araçtaki şahıs çaldığı eşyalarla birlikte yakalanırken, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bolvadin ilçesinde hırsızlık olayına karışan 3 kişiyi takibe alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kontrol amaçlı durdurmak istedikleri bir aracın dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu takip başlattı. Çay ilçesi girişinde durdurulan araç içerisinde bulunan 3 kişiden biri çaldıkları eşyalarla birlikte yakalanırken, diğer 2 kişi ise kaçmayı başardı. Araç içerisinde 3 adet oto teybi ile 2 adet bisiklet ile çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yakalanan I.K. isimli şahıs Çay ilçesi Tatarlı köyünde meydana gelen 2 adet büyükbaş hayvanın çalınması olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ederken kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.