ÇALIŞANLAR ATIKLARI ATEŞE VERİNCE İTFAİYE ALARMA GEÇTİ

Gündem 15.08.2015 - 10:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÇALIŞANLAR ATIKLARI ATEŞE VERİNCE İTFAİYE ALARMA GEÇTİ

ÇALIŞANLAR ATIKLARI ATEŞE VERİNCE İTFAİYE ALARMA GEÇTİ
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) çalışanların bilinçsizce yaktıkları ateş itfaiyeyi alarma geçirdi.  Olay, OSB 2. Caddedeki bir mermer fabrikasında meydana geldi. Fabrika çıkan atıkları bilinçsiz bir şekilde yakan işçiler bölgede kısa süreli de olsa paniğe neden oldu. Fabrikadan dumanların yükseldiğini gören çevredekiler durumu polis ve itfaiyeye bildirince, ekipler bir anda alarma geçtiler. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ateşi çalışanların yaktıklarını öğrenince rahat bir nefes aldılar. İtfaiye ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından bölgeden ayrıldılar.
ÇALIŞANLAR ATIKLARI ATEŞE VERİNCE İTFAİYE ALARMA GEÇTİ

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) çalışanların bilinçsizce yaktıkları ateş itfaiyeyi alarma geçirdi. 
Olay, OSB 2. Caddedeki bir mermer fabrikasında meydana geldi. Fabrika çıkan atıkları bilinçsiz bir şekilde yakan işçiler bölgede kısa süreli de olsa paniğe neden oldu. Fabrikadan dumanların yükseldiğini gören çevredekiler durumu polis ve itfaiyeye bildirince, ekipler bir anda alarma geçtiler. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ateşi çalışanların yaktıklarını öğrenince rahat bir nefes aldılar. İtfaiye ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından bölgeden ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.