ÇALIMBAY'DAN AYRILIK SONRASI İLK AÇIKLAMA

Spor 19.09.2017 - 14:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇALIMBAY'DAN AYRILIK SONRASI İLK AÇIKLAMA

Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı.
  Basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, kırmızı-beyazlı takımın taraftarına ve futbolcularına teşekkür etti. Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, kırmızı-beyazlı takımın taraftarına ve futbolcularına teşekkür etti. Çalımbay'ın, "Ekibimizle başaramayacağımız hiç bir şey yok, yeter ki huzur olsun. Bu ayrılık benim istediğim bir ayrılık değil" sözleri ise akıllarda soru işareti bıraktı. Antalyaspor ile yollarını ayıran deneyimli çalıştırıcı, yaşanananlarla ilgili basın toplansı düzenledi. "Bu ayrılık benim istediğim bir ayrılık değil" "Bu ayrılık benim istediğim bir ayrılık değil" diyen Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürüdü: "Geçen sezon 2 puanlı bir takıma geldik. Şu ana kadar 5 maç oynadık. Malatya, Kayseri ve Beşiktaş ile deplasmanda oynadık. Zor maçlar oynadık. Geçen sezona bakıyorsunuz, çok daha zor durumda gelmiştik. Daha 5. haftadayken bu olaylar gelişiyor. Bu olaylar bizi üzüyor. Yeni transferlerin geç gelmesi, sakatlıklar, fikir ayrılığı tabi ki zaman zaman böyle şeyler yaşatabiliyor. O zaman da rahat bir çalışma ortamı olmuyor. Oturuyorsun, konuşuyorsun ve ayrılıyorsun. Bizim yaptığımız bu. Bu takımın başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü iyi bir kadro var. Sakat arkadaşlar iyileşecek. Sandro, Zeki, Menez, Deniz… Bu arkadaşların sakatlığı halen devam ediyor. Eksiklerden ötürü de sıkıntılar yaşadık. Benim ekibim kimseyle sorun yaşamadı. Güzelce konuştuk ve ayrılmaya kadar verdik. Bence bu takımın mutlaka 5 maçtan daha fazla kredisi olması gerekiyordu. Bu ekip geçen sene zoru başarmış bir ekip. Biz zor işleri severiz. Bazı şeyleri oturtmak için zaman gerekiyor. Fakat konuşup ayrılmak da var. İyi bir şekilde ayrılmak bizim içi önemli." "Başta Eto’o olmak üzere tüm takıma teşekkür ediyorum" Deneyimli çalıştırıcı, Antalyaspor taraftarına ve kırmızı-beyazlı takımın futbolcularına da teşekkür etti. Çalımbay, "Başta Eto’o olmak üzere tüm takıma teşekkür ediyorum. Yönetime teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.  
Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı.

 

Basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, kırmızı-beyazlı takımın taraftarına ve futbolcularına teşekkür etti.

Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, kırmızı-beyazlı takımın taraftarına ve futbolcularına teşekkür etti. Çalımbay'ın, "Ekibimizle başaramayacağımız hiç bir şey yok, yeter ki huzur olsun. Bu ayrılık benim istediğim bir ayrılık değil" sözleri ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Antalyaspor ile yollarını ayıran deneyimli çalıştırıcı, yaşanananlarla ilgili basın toplansı düzenledi.

"Bu ayrılık benim istediğim bir ayrılık değil"

"Bu ayrılık benim istediğim bir ayrılık değil" diyen Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürüdü:

"Geçen sezon 2 puanlı bir takıma geldik. Şu ana kadar 5 maç oynadık. Malatya, Kayseri ve Beşiktaş ile deplasmanda oynadık. Zor maçlar oynadık. Geçen sezona bakıyorsunuz, çok daha zor durumda gelmiştik. Daha 5. haftadayken bu olaylar gelişiyor. Bu olaylar bizi üzüyor. Yeni transferlerin geç gelmesi, sakatlıklar, fikir ayrılığı tabi ki zaman zaman böyle şeyler yaşatabiliyor. O zaman da rahat bir çalışma ortamı olmuyor. Oturuyorsun, konuşuyorsun ve ayrılıyorsun. Bizim yaptığımız bu. Bu takımın başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü iyi bir kadro var. Sakat arkadaşlar iyileşecek. Sandro, Zeki, Menez, Deniz… Bu arkadaşların sakatlığı halen devam ediyor. Eksiklerden ötürü de sıkıntılar yaşadık. Benim ekibim kimseyle sorun yaşamadı. Güzelce konuştuk ve ayrılmaya kadar verdik. Bence bu takımın mutlaka 5 maçtan daha fazla kredisi olması gerekiyordu. Bu ekip geçen sene zoru başarmış bir ekip. Biz zor işleri severiz. Bazı şeyleri oturtmak için zaman gerekiyor. Fakat konuşup ayrılmak da var. İyi bir şekilde ayrılmak bizim içi önemli."

"Başta Eto’o olmak üzere tüm takıma teşekkür ediyorum"

Deneyimli çalıştırıcı, Antalyaspor taraftarına ve kırmızı-beyazlı takımın futbolcularına da teşekkür etti.

Çalımbay, "Başta Eto’o olmak üzere tüm takıma teşekkür ediyorum. Yönetime teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.