CADIL AĞA YAPARSA BÖYLE YAPAR

Gündem 27.06.2014 - 17:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CADIL AĞA YAPARSA BÖYLE YAPAR

İşadamı Mehmet Cadıl’ın Bucak OSB’deki yatırdığı cami Ramazan ayı dolayısıyla ibadete erken açıldı.
Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile yapılan, mermerle işçiliği ile güzelleştirilen cami  Ankara- Afyonkarahisar- Burdur ve Antalya bölünmüş yol güzergâhındaki en büyük camilerden birisi konumunda. Mehmet Cadıl Organize Sanayi Bölgesi Cami ilk teravih namazının kılınacağı gün açıldı. Resmi açılışı Ramazan Bayramında yapılacak olan caminin, ilk cemaati, Cuma Namazını kıldıktan sonra beğeni ve takdirlerini iletti. İşadamı Cadıl cami hakkında “Allah rızası için yaptık.” değerlendirmesinde bulundu. İlk cemaat arasında Bucak Müftüsü, Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkanı ile OSB’de çalışan işçiler, işadamları, vatandaşlar ve o an yoldan geçen araç sürücüleri oldu.  
İşadamı Mehmet Cadıl’ın Bucak OSB’deki yatırdığı cami Ramazan ayı dolayısıyla ibadete erken açıldı.

Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile yapılan, mermerle işçiliği ile güzelleştirilen cami  Ankara- Afyonkarahisar- Burdur ve Antalya bölünmüş yol güzergâhındaki en büyük camilerden birisi konumunda.

Mehmet Cadıl Organize Sanayi Bölgesi Cami ilk teravih namazının kılınacağı gün açıldı. Resmi açılışı Ramazan Bayramında yapılacak olan caminin, ilk cemaati, Cuma Namazını kıldıktan sonra beğeni ve takdirlerini iletti.

İşadamı Cadıl cami hakkında “Allah rızası için yaptık.” değerlendirmesinde bulundu. İlk cemaat arasında Bucak Müftüsü, Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkanı ile OSB’de çalışan işçiler, işadamları, vatandaşlar ve o an yoldan geçen araç sürücüleri oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.