Buzağı Takip Sistemi hayata geçti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2017 - 12:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Buzağı Takip Sistemi hayata geçti

Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Buzağı Takip Sistemi’ni hayata geçirdi. Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, yazılımı yapılan Buzağı Takip Sistemi uygulamasını başlattı. Yetiştiriciler Buzağı Takip Sistemi uygulaması sayesinde buzağı doğum ve ölüm olayları anında İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerine bildirebilecek. Uygulama ile ilgili açıklamada bulunan Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen, “Anlık verilere ulaşmak çok önemli. Bu uygulama sayesinde hangi işletmede buzağı doğmuş, hangi işletme buzağı ölmüş anında haberdar olup, 7/24 yetiştiricilerimizin yanında olacağız. 2018 yılının hayvan hastalıklarıyla mücadele ve buzağı kayıplarının önlenmesi yılı olarak ilan edilmesi bakımından önem arz eden uygulamanın tüm yetiştiricilere faydalı olmasını temenni ederim” dedi.

Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Buzağı Takip Sistemi’ni hayata geçirdi.

Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, yazılımı yapılan Buzağı Takip Sistemi uygulamasını başlattı. Yetiştiriciler Buzağı Takip Sistemi uygulaması sayesinde buzağı doğum ve ölüm olayları anında İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerine bildirebilecek.

Uygulama ile ilgili açıklamada bulunan Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen, “Anlık verilere ulaşmak çok önemli. Bu uygulama sayesinde hangi işletmede buzağı doğmuş, hangi işletme buzağı ölmüş anında haberdar olup, 7/24 yetiştiricilerimizin yanında olacağız. 2018 yılının hayvan hastalıklarıyla mücadele ve buzağı kayıplarının önlenmesi yılı olarak ilan edilmesi bakımından önem arz eden uygulamanın tüm yetiştiricilere faydalı olmasını temenni ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.