BÜYÜKŞEHİR DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ DEVAM EDİYOR

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2014 - 14:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BÜYÜKŞEHİR DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ DEVAM EDİYOR

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNİN ELMAYANI ÜÇSÖĞÜT YAYLASI-HİSARÇANDIR-KONYAALTI ETABI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi kent halkının sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlayabilmek amacıyla sürdürdüğü ‘Doğa Yürüyüşleri’nin Elmayanı-Üçsöğüt Yaylası-Hisarçandır-Konyaaltı etabı gerçekleştirildi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) ile Antalya Anadolu Hastanesi’nin de destek verdiği doğa yürüyüşlerinin Elmayanı -Üçsöğüt Yaylası-Hisarçandır-Konyaaltı etabı 9 kilometreden oluştu.Tabiatın güzellikleri içerisinde gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde katılımcılar Likya Yolu’nda da yürüme fırsatı buldu. Yoğun kent atmosferinden uzaklaşmanın keyfini çıkartan doğaseverler kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bir sonraki doğa yürüyüşü Eylül ayında devam edecek.
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNİN ELMAYANI ÜÇSÖĞÜT YAYLASI-HİSARÇANDIR-KONYAALTI ETABI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent halkının sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlayabilmek amacıyla sürdürdüğü ‘Doğa Yürüyüşleri’nin Elmayanı-Üçsöğüt Yaylası-Hisarçandır-Konyaaltı etabı gerçekleştirildi. 
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) ile Antalya Anadolu Hastanesi’nin de destek verdiği doğa yürüyüşlerinin Elmayanı -Üçsöğüt Yaylası-Hisarçandır-Konyaaltı etabı 9 kilometreden oluştu.
Tabiatın güzellikleri içerisinde gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde katılımcılar Likya Yolu’nda da yürüme fırsatı buldu. Yoğun kent atmosferinden uzaklaşmanın keyfini çıkartan doğaseverler kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bir sonraki doğa yürüyüşü Eylül ayında devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.