BÜYÜKŞEHİR ANTALYA’YI YENİ YILA HAZIRLADI

Yaşam 26.12.2013 - 11:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BÜYÜKŞEHİR ANTALYA’YI YENİ YILA HAZIRLADI

Antalya’ya yılbaşı gecesi kar yağacak Büyükşehir Belediyesi, Antalya’yı yeni yıl için rengarenk süsledi. Caddeleri renkli ışıklarla donatan Büyükşehir Belediyesi, yılbaşında da Antalya’ya kar yağdıracak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yıla hazırladı. Kent merkezinin yanı sıra üst geçitleri renkli ışıklarla süsleyen Büyükşehir Belediyesi, yılbaşına özel bir program da hazırladı. Yeni yıl kutlamalarında 2014 yılını coşkuyla karşılayacak Antalyalıların buluşma adresi Cumhuriyet Meydanı olacak. 31 Aralık 2013 Salı akşamı saat 20.00’de başlayacak yeni yıl kutlamaları, 1 Ocak 2014 Çarşamba gününün ilk saatlerine kadar sürecek. Antalyalılar, DJ çalacağı parçalar eşliğinde doyasıya eğlenecek. Kar makinesiyle yapay kar yağdırılacak Cumhuriyet Meydanı beyaza bürünecek. Gökyüzünün havai fişeklerle renkleneceği gecede halk doyasıya eğlenerek yeni yıl coşkusuna ortak olacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, vatandaşların renkli bir yılbaşı geçirmesi için kenti süslediklerini kaydetti. Antalya’da çok sayıda vatandaşın kutlamalar için özellikle Cumhuriyet Meydanı’nı seçtiğini belirten Akaydın, meydandaki süslemelere ağırlık verdiklerini söyledi. Akaydın, “Yeni yılın şimdiden Antalya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Antalya her şeyin en güzeline layık” dedi. 
Antalya’ya yılbaşı gecesi kar yağacak Büyükşehir Belediyesi, Antalya’yı yeni yıl için rengarenk süsledi. Caddeleri renkli ışıklarla donatan Büyükşehir Belediyesi, yılbaşında da Antalya’ya kar yağdıracak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yıla hazırladı. Kent merkezinin yanı sıra üst geçitleri renkli ışıklarla süsleyen Büyükşehir Belediyesi, yılbaşına özel bir program da hazırladı. Yeni yıl kutlamalarında 2014 yılını coşkuyla karşılayacak Antalyalıların buluşma adresi Cumhuriyet Meydanı olacak. 31 Aralık 2013 Salı akşamı saat 20.00’de başlayacak yeni yıl kutlamaları, 1 Ocak 2014 Çarşamba gününün ilk saatlerine kadar sürecek. Antalyalılar, DJ çalacağı parçalar eşliğinde doyasıya eğlenecek. Kar makinesiyle yapay kar yağdırılacak Cumhuriyet Meydanı beyaza bürünecek. Gökyüzünün havai fişeklerle renkleneceği gecede halk doyasıya eğlenerek yeni yıl coşkusuna ortak olacak.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, vatandaşların renkli bir yılbaşı geçirmesi için kenti süslediklerini kaydetti. Antalya’da çok sayıda vatandaşın kutlamalar için özellikle Cumhuriyet Meydanı’nı seçtiğini belirten Akaydın, meydandaki süslemelere ağırlık verdiklerini söyledi. Akaydın, “Yeni yılın şimdiden Antalya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Antalya her şeyin en güzeline layık” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.