BÜYÜKŞEHİR’DEN YAZA MERHABA KONSERİ

Gündem 01.06.2015 - 17:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAZA MERHABA KONSERİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAZA MERHABA KONSERİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ünlü pop sanatçısı Sinan Akçıl’ı, 3 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Yavuz Özcan Parkı’nda düzenleyeceği Yaza Merhaba Konseri ile Antalyalılarla buluşturuyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Mayıs’ta hizmete açılan ve ilk günden itibaren Antalyalıların buluşma noktası haline gelen Yavuz Özcan Parkı, muhteşem bir konsere ev sahipliği yapıyor. Ünlü pop müziği sanatçısı Sinan Akçıl, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Konseri ile sevenleri ile buluşuyor. Sinan Akçıl, 3 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de vereceği konser ile en hareketli şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ücretsiz konsere tüm Antalyalıları davet etti.
BÜYÜKŞEHİR’DEN YAZA MERHABA KONSERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ünlü pop sanatçısı Sinan Akçıl’ı, 3 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Yavuz Özcan Parkı’nda düzenleyeceği Yaza Merhaba Konseri ile Antalyalılarla buluşturuyor. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Mayıs’ta hizmete açılan ve ilk günden itibaren Antalyalıların buluşma noktası haline gelen Yavuz Özcan Parkı, muhteşem bir konsere ev sahipliği yapıyor. Ünlü pop müziği sanatçısı Sinan Akçıl, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Konseri ile sevenleri ile buluşuyor. Sinan Akçıl, 3 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de vereceği konser ile en hareketli şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ücretsiz konsere tüm Antalyalıları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.