BÜYÜKŞEHİR’DEN “TÜRKİYE’DE EĞİTİM NEREYE GİDİYOR?” KONULU SÖYLEŞİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 13:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN “TÜRKİYE’DE EĞİTİM NEREYE GİDİYOR?” KONULU SÖYLEŞİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN “TÜRKİYE’DE EĞİTİM NEREYE GİDİYOR?” KONULU SÖYLEŞİ
 Antalya Büyükşehir Belediyesi 22 Aralık tarihinde “Türkiye’de Eğitim Nereye Gidiyor?” konulu söyleşide Dr. Niyazi Altunya’yı Antalyalılar ile buluşturacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı söyleşilerle halkı bilgilendiriyor. Bu kapsamda 22 Aralık Pazar günü saat 14.00’te “Türkiye’de Eğitim Nereye Gidiyor?” konulu söyleşide Dr. Niyazi Altunya Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda Antalyalılar ile buluşacak.Dr. Altunya söyleşide “Cumhuriyet dönemi eğitim sisteminden, ilkelerinden uzaklaşarak bugünlere nasıl geldik?” konusunu ele alacak. Ücretsiz gerçekleşecek söyleşiye tüm Antalyalıların davetli olduğu bildirildi.(SK-Y)
BÜYÜKŞEHİR’DEN “TÜRKİYE’DE EĞİTİM NEREYE GİDİYOR?” KONULU SÖYLEŞİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi 22 Aralık tarihinde “Türkiye’de Eğitim Nereye Gidiyor?” konulu söyleşide Dr. Niyazi Altunya’yı Antalyalılar ile buluşturacak. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı söyleşilerle halkı bilgilendiriyor. Bu kapsamda 22 Aralık Pazar günü saat 14.00’te “Türkiye’de Eğitim Nereye Gidiyor?” konulu söyleşide Dr. Niyazi Altunya Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda Antalyalılar ile buluşacak.
Dr. Altunya söyleşide “Cumhuriyet dönemi eğitim sisteminden, ilkelerinden uzaklaşarak bugünlere nasıl geldik?” konusunu ele alacak. Ücretsiz gerçekleşecek söyleşiye tüm Antalyalıların davetli olduğu bildirildi.
(SK-Y)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.