BUTSO & EXIMBANK İHRACAT BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Gündem 06.12.2017 - 10:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO & EXIMBANK İHRACAT BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (Burdur TSO) ve Türk Eximbank ‘Kredi ve Sigorta Programları Bilgilendirme Toplantısı’ düzenledi.
Burdur TSO Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda katılımcı şirketlerin temsilcilerine ihracat, ihracat kredisi, diğer krediler ve sigortalar ile ilgili detaylı açıklamada bulunuldu. Eximbank Antalya Bölge Sorumlusu Recep Alemdar projeksiyonlu sunum yaptı. Eximbank’ın 1987’de üçlü kararname ile kurulduğunu ve 2016 yılında da Ekonomi Bakanlığına aktarıldığını sunan Alemdar, bankalarının Türkiye’nin resmi ihracat destekçisi tek banka olduğunu da ekleyip, Eximbank’ın tanıtımı yapıp, ihracatla ilgili detaylar verdi. Toplantıya Burdur TSO Genel Sekreteri Sedat Öz’ün yanı sıra Burdurlu İşadamlarından Deniz Kurt, Ali Gür gibi  girişimci ve yatırımcılar da katıldı.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (Burdur TSO) ve Türk Eximbank ‘Kredi ve Sigorta Programları Bilgilendirme Toplantısı’ düzenledi.

Burdur TSO Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda katılımcı şirketlerin temsilcilerine ihracat, ihracat kredisi, diğer krediler ve sigortalar ile ilgili detaylı açıklamada bulunuldu.

Eximbank Antalya Bölge Sorumlusu Recep Alemdar projeksiyonlu sunum yaptı. Eximbank’ın 1987’de üçlü kararname ile kurulduğunu ve 2016 yılında da Ekonomi Bakanlığına aktarıldığını sunan Alemdar, bankalarının Türkiye’nin resmi ihracat destekçisi tek banka olduğunu da ekleyip, Eximbank’ın tanıtımı yapıp, ihracatla ilgili detaylar verdi. Toplantıya Burdur TSO Genel Sekreteri Sedat Öz’ün yanı sıra Burdurlu İşadamlarından Deniz Kurt, Ali Gür gibi  girişimci ve yatırımcılar da katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.