BUTSO’DAN ÜYELERİNE ZİYARET TURU

Gündem 19.12.2019 - 11:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO’DAN ÜYELERİNE ZİYARET TURU

BUTSO Heyeti kent merkezindeki üyelerini ve esnafları ziyaret etti.
  BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran ve İzzet Geçer üyelerini ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.     Çeşitli istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımı ile birlikte ziyaret programlarına devam ettiklerini belirten Başkan Yusuf Keyik: “Üyelerimizi önemsiyoruz. Onlardan gelen önerileri Yönetim Kurulu toplantılarımızda ayrıntılarıyla görüşüyor, gereğini yapıyoruz. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizin çözüm ortağıdır. Bunun böyle bilinmesi gerekir. Gerek bürokratik ve gerekse işletme içinde yaşanan sorunlara Burdur Ticaret ve Sanayi Odasını ne ölçüde dahil ederlerse sorunlarının çözümü o ölçekte kolaylaşacağının bilinmesi gerekir. Ziyaretlerimiz ile ilimiz ve bölgemiz ekonomilerine katkı sağlayacak paylaşımlara da vesile olmaktadır” dedi.   Başkan Yusuf Keyik üye ziyaretlerinin devam edeceğini vurgulayarak; “Burdur’umuza daha fazla neler yapılabileceği ve üyelerimize nasıl faydalarımızın dokunabileceği konularında üyelerimizle görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu tür faaliyetlerde ticari ve sınai konularda önemli tespitler ediniyoruz. Üyelerimizden gelen önerileri Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarımızın faaliyetlerine katkı sağlamaktadır. Gerek sosyoekonomik ve gerekse kültürel alanlarda üyelerimizin bizlere ilettiği her bir düşüncesine değer veriyoruz. Sorunlar ve çözüm önerileri noktasında, iletilen konuları kendi gündemimizde masaya yatırıyorken,  bunları üst çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ilgili makamlara sunmak sureti ile çözüm arıyoruz”  şeklinde konuştu. 
BUTSO Heyeti kent merkezindeki üyelerini ve esnafları ziyaret etti.

 

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran ve İzzet Geçer üyelerini ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.  

 

Çeşitli istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımı ile birlikte ziyaret programlarına devam ettiklerini belirten Başkan Yusuf Keyik: “Üyelerimizi önemsiyoruz. Onlardan gelen önerileri Yönetim Kurulu toplantılarımızda ayrıntılarıyla görüşüyor, gereğini yapıyoruz. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizin çözüm ortağıdır. Bunun böyle bilinmesi gerekir. Gerek bürokratik ve gerekse işletme içinde yaşanan sorunlara Burdur Ticaret ve Sanayi Odasını ne ölçüde dahil ederlerse sorunlarının çözümü o ölçekte kolaylaşacağının bilinmesi gerekir. Ziyaretlerimiz ile ilimiz ve bölgemiz ekonomilerine katkı sağlayacak paylaşımlara da vesile olmaktadır” dedi.

 

Başkan Yusuf Keyik üye ziyaretlerinin devam edeceğini vurgulayarak; “Burdur’umuza daha fazla neler yapılabileceği ve üyelerimize nasıl faydalarımızın dokunabileceği konularında üyelerimizle görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu tür faaliyetlerde ticari ve sınai konularda önemli tespitler ediniyoruz. Üyelerimizden gelen önerileri Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarımızın faaliyetlerine katkı sağlamaktadır. Gerek sosyoekonomik ve gerekse kültürel alanlarda üyelerimizin bizlere ilettiği her bir düşüncesine değer veriyoruz. Sorunlar ve çözüm önerileri noktasında, iletilen konuları kendi gündemimizde masaya yatırıyorken,  bunları üst çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ilgili makamlara sunmak sureti ile çözüm arıyoruz”  şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.