BUTSO’DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI PAKETLERİ

06.05.2019 - 15:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO’DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI PAKETLERİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği yardım kampanyası bu Ramazan ayında devam etti. BUTSO, ihtiyaç sahibi bir ailenin temel ihtiyaçlarını, bir süre de olsa karşılayacak gıda poşetlerini hazırladı.
  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği yardım kampanyası bu Ramazan ayında devam etti. BUTSO, ihtiyaç sahibi bir ailenin temel ihtiyaçlarını, bir süre de olsa karşılayacak gıda poşetlerini hazırladı. Gıda maddeleri Burdur esnafından satın alındı. Her yıl olduğu gibi söz konusu temel gıda yardım paketlerini, yine ihtiyaç sahiplerine en uygun ulaştırma yöntemi olan Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri eliyle ve ayrıca, Oda’ya başvuran ihtiyaçlılara dağıtmak şeklinde gerçekleştirdi. Yapılan yardımlarla ile ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Her sene Ramazan ayında sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaparak, Ramazan ayının bereketini paylaşmak, yardımlaşmanın en büyük değerlerimizden biri olduğunu yaşamak ve yaşatmak adına sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ediyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin göndermiş olduğu ve odamızın da ilave ettiği kaynak neticesinde, gıda yardımı paketleri hazırlatılarak Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım paketleri ulaştırılıyor. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk vazifesini yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine, ilimize ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği yardım kampanyası bu Ramazan ayında devam etti. BUTSO, ihtiyaç sahibi bir ailenin temel ihtiyaçlarını, bir süre de olsa karşılayacak gıda poşetlerini hazırladı.

 

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği yardım kampanyası bu Ramazan ayında devam etti. BUTSO, ihtiyaç sahibi bir ailenin temel ihtiyaçlarını, bir süre de olsa karşılayacak gıda poşetlerini hazırladı. Gıda maddeleri Burdur esnafından satın alındı.

Her yıl olduğu gibi söz konusu temel gıda yardım paketlerini, yine ihtiyaç sahiplerine en uygun ulaştırma yöntemi olan Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri eliyle ve ayrıca, Oda’ya başvuran ihtiyaçlılara dağıtmak şeklinde gerçekleştirdi.

Yapılan yardımlarla ile ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Her sene Ramazan ayında sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaparak, Ramazan ayının bereketini paylaşmak, yardımlaşmanın en büyük değerlerimizden biri olduğunu yaşamak ve yaşatmak adına sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ediyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin göndermiş olduğu ve odamızın da ilave ettiği kaynak neticesinde, gıda yardımı paketleri hazırlatılarak Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım paketleri ulaştırılıyor. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk vazifesini yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine, ilimize ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.