BUSİAD’DAN BÖLGESEL ATAK

Gündem 25.10.2017 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUSİAD’DAN BÖLGESEL ATAK

BUSİAD (Burdur Sanayici Ve İşadamları Derneği) bölgesel atak yaparak Antalya ve Ispartalı derneklerle daha ileri bütünlük ve birliktelik adımları atacak.
BUSİAD (Burdur Sanayici Ve İşadamları Derneği) bölgesel atak yaparak Antalya ve Ispartalı derneklerle daha ileri bütünlük ve birliktelik adımları atacak.   BUSİAD üyeleri ve yönetimi BAKSİFED (Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu), ANSİAD (Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği), OSİAD (Antalya Organize Sanayi İşadamları Derneği), ALSİAD (Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği), MASİAD (Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği), ANTİKAD (Antalya İş Kadınları Derneği), IGSİAD (Isparta Genç Sanayici ve İşadamları Derneği) üyeleri ve yönetimi ile olan ikili ilişkilerinde bir adım daha atıyor.   BUSİAD Yönetim Kurulunun Karikatür Bikafe’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla atılacak adımlardan bahsedildi. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Osman Kurt, yaptığı açıklamada bölgenin sosyal ve ekonomik verimliliklerini artırmak ana maksatlı kurulan BUSİAD’ın kar ve çıkar amacı gütmeyen gönüllü bir dernek olduğunu ve hiçbir siyasi parti ve cemaat ile herhangi bir ilişkilerinin bulunmadığını vurguladı. “Bizler, üretimden, bilimden, gelişimden, çağdaş uygarlık yolunda yürüyen gelişmiş çağdaş, üretken, modern bir Türkiye’nin yılmaz savunucusuyuz” diyen BUSİAD Başkanı Osman Kurt, 27 Ekim 2017 tarihinde de BAKSİFED (Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu), ANSİAD (Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği), OSİAD (Antalya Organize Sanayi İşadamları Derneği), ALSİAD (Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği), MASİAD (Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği), ANTİKAD (Antalya İş Kadınları Derneği), IGSİAD (Isparta Genç Sanayici ve İşadamları Derneği) yönetim kurulu ve üyelerini Burdur’da misafir edip, ikili ilişkilerini perçinleyeceklerini belirtti.   Kahvaltılı basın toplantısına BUSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Osman Kurt’un yanı sıra Burhan Cahit Karakurt, Serdar Şener, Atam Gülcü, Av. Erdinç Sütlü, Nuri İçoğlu, Yeliz Can Kaya ve Süleyman Erman katıldı.  Toplantının sonunda aile fotoğrafı çektirildi.
BUSİAD (Burdur Sanayici Ve İşadamları Derneği) bölgesel atak yaparak Antalya ve Ispartalı derneklerle daha ileri bütünlük ve birliktelik adımları atacak.

BUSİAD (Burdur Sanayici Ve İşadamları Derneği) bölgesel atak yaparak Antalya ve Ispartalı derneklerle daha ileri bütünlük ve birliktelik adımları atacak.

 

BUSİAD üyeleri ve yönetimi BAKSİFED (Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu), ANSİAD (Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği), OSİAD (Antalya Organize Sanayi İşadamları Derneği), ALSİAD (Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği), MASİAD (Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği), ANTİKAD (Antalya İş Kadınları Derneği), IGSİAD (Isparta Genç Sanayici ve İşadamları Derneği) üyeleri ve yönetimi ile olan ikili ilişkilerinde bir adım daha atıyor.

 

BUSİAD Yönetim Kurulunun Karikatür Bikafe’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla atılacak adımlardan bahsedildi. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Osman Kurt, yaptığı açıklamada bölgenin sosyal ve ekonomik verimliliklerini artırmak ana maksatlı kurulan BUSİAD’ın kar ve çıkar amacı gütmeyen gönüllü bir dernek olduğunu ve hiçbir siyasi parti ve cemaat ile herhangi bir ilişkilerinin bulunmadığını vurguladı. “Bizler, üretimden, bilimden, gelişimden, çağdaş uygarlık yolunda yürüyen gelişmiş çağdaş, üretken, modern bir Türkiye’nin yılmaz savunucusuyuz” diyen BUSİAD Başkanı Osman Kurt, 27 Ekim 2017 tarihinde de BAKSİFED (Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu), ANSİAD (Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği), OSİAD (Antalya Organize Sanayi İşadamları Derneği), ALSİAD (Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği), MASİAD (Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği), ANTİKAD (Antalya İş Kadınları Derneği), IGSİAD (Isparta Genç Sanayici ve İşadamları Derneği) yönetim kurulu ve üyelerini Burdur’da misafir edip, ikili ilişkilerini perçinleyeceklerini belirtti.

 

Kahvaltılı basın toplantısına BUSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Osman Kurt’un yanı sıra Burhan Cahit Karakurt, Serdar Şener, Atam Gülcü, Av. Erdinç Sütlü, Nuri İçoğlu, Yeliz Can Kaya ve Süleyman Erman katıldı. 

Toplantının sonunda aile fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.