Buse’den yürek burkan paylaşım

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Buse’den yürek burkan paylaşım

Buse’den yürek burkan paylaşım
Antalya'da meydana gelen hortum felaketinde, annesiyle birlikte içinde olduğu otomobilin sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar’ın, sosyal medya hesabından paylaşımı yürekleri burktu. Genç kızın bir süre önce yaptığı paylaşımında kullandığı ifadeler dikkat çekti.  Kemer ilçesinde 7 gün önce yaşanan hortum felaketinde annesiyle birlikte dereye sürüklenen otomobilde bulunan psikoloji bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Kader Buse Acar, bugüne kadar yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Ağva Deresi, çevre güzergahlar ve denizde, jandarma, AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri arama çalışmalarını sürdürülürken, genç kızın sosyal medya hesabındaki paylaşımı ise yürekleri burktu. Buse’nin, kendi hesabından “Bir gök gürlese bari’ diyorum. Bir sağanak patlasa, bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik. Oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve gökyüzü. İpince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne. Sessizce gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz. Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün” sözlerini paylaştığı görüldü.  "TSG Yaşam gemisi geliyor"  Öte yandan bölgedeki arama çalışmaları 118 kişilik ekiple tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplere, karadan AFAD ve jandarma eşlik ederken, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı TCSG Yaşam gemisinin de, Antalya’ya gelerek arama çalışmalarına katılacağı öğrenildi. 
Buse’den yürek burkan paylaşım

Antalya'da meydana gelen hortum felaketinde, annesiyle birlikte içinde olduğu otomobilin sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar’ın, sosyal medya hesabından paylaşımı yürekleri burktu. Genç kızın bir süre önce yaptığı paylaşımında kullandığı ifadeler dikkat çekti. 
Kemer ilçesinde 7 gün önce yaşanan hortum felaketinde annesiyle birlikte dereye sürüklenen otomobilde bulunan psikoloji bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Kader Buse Acar, bugüne kadar yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Ağva Deresi, çevre güzergahlar ve denizde, jandarma, AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri arama çalışmalarını sürdürülürken, genç kızın sosyal medya hesabındaki paylaşımı ise yürekleri burktu. Buse’nin, kendi hesabından “Bir gök gürlese bari’ diyorum. Bir sağanak patlasa, bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik. Oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve gökyüzü. İpince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne. Sessizce gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz. Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün” sözlerini paylaştığı görüldü. 

"TSG Yaşam gemisi geliyor" 
Öte yandan bölgedeki arama çalışmaları 118 kişilik ekiple tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplere, karadan AFAD ve jandarma eşlik ederken, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı TCSG Yaşam gemisinin de, Antalya’ya gelerek arama çalışmalarına katılacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.