BURDURLU VALİDEN TÜRKİYE’DE İLK VE ÖRNEK ÇALIŞMA

Gündem 04.03.2016 - 17:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDURLU VALİDEN TÜRKİYE’DE İLK VE ÖRNEK ÇALIŞMA

WHATSAPP SİGARA İHBAR HATTI
Türkiye'de ilk defa Kayseri’de, sigara içilmesi yasak olan mekânlarda vatandaşların sigara içildiğini gösteren görüntüleri göndererek ihbarda bulunacağı “WhatsApp” ihbar hattı Kayseri'de faaliyete geçirildi. Kayseri Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün “WhatsApp” ihbar hattının kurulduğu, 2 Mart Çarşamba günü Burdurlu Vali Orhan Düzgün'ün katıldığı bir basın toplantısı ile duyurulmuştu. Vali Orhan Düzgün, "Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, denetimlerin daha etkin yapılabilmesi için vatandaşlarımızın 24 saat başvurabilecekleri Whatsapp İhbar Hattı oluşturuldu. Sigara içme yasağına uymayan mekânlarla ilgili vatandaşlarımızın çektikleri 15-20 saniyelik görüntüleri, bu ihbar hattına göndermelerini istiyoruz" demişti. İhbar hattının kamuoyuna duyurulmasının ardından şu ana kadar 35 ihbarın geldiği öğrenilirken, değerlendirilen ihbarlar sonrasında tutulan tutanakların kaymakamlıklara gönderildiği kaydedildi. Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri, 0505-157 85 38 numaralı whatshapp ihbar hattının duyurulmasının ardından Isparta, İstanbul ve Almanya'dan arayan vatandaşların, uygulama nedeniyle teşekkür ettikleri, uygulamanın tüm Türkiye'de hayata geçirilmesini istediklerini bildirdi.
WHATSAPP SİGARA İHBAR HATTI

Türkiye'de ilk defa Kayseri’de, sigara içilmesi yasak olan mekânlarda vatandaşların sigara içildiğini gösteren görüntüleri göndererek ihbarda bulunacağı “WhatsApp” ihbar hattı Kayseri'de faaliyete geçirildi.

Kayseri Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün “WhatsApp” ihbar hattının kurulduğu, 2 Mart Çarşamba günü Burdurlu Vali Orhan Düzgün'ün katıldığı bir basın toplantısı ile duyurulmuştu. Vali Orhan Düzgün, "Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, denetimlerin daha etkin yapılabilmesi için vatandaşlarımızın 24 saat başvurabilecekleri Whatsapp İhbar Hattı oluşturuldu. Sigara içme yasağına uymayan mekânlarla ilgili vatandaşlarımızın çektikleri 15-20 saniyelik görüntüleri, bu ihbar hattına göndermelerini istiyoruz" demişti.

İhbar hattının kamuoyuna duyurulmasının ardından şu ana kadar 35 ihbarın geldiği öğrenilirken, değerlendirilen ihbarlar sonrasında tutulan tutanakların kaymakamlıklara gönderildiği kaydedildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri, 0505-157 85 38 numaralı whatshapp ihbar hattının duyurulmasının ardından Isparta, İstanbul ve Almanya'dan arayan vatandaşların, uygulama nedeniyle teşekkür ettikleri, uygulamanın tüm Türkiye'de hayata geçirilmesini istediklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.