BURDURLU GENÇ SANAYİCİLER ZİYARET TURUNDA

Gündem 04.06.2018 - 14:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDURLU GENÇ SANAYİCİLER ZİYARET TURUNDA

Burdur Genç Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları ve İş adamları Derneği (BUSİAD) bir dizi ziyaret turu ve fikir alışverişi gerçekleştirdi.
Burdur'un en genç ve en girişimcilerinin bir araya geldiği BUSİAD'da  Başkan İş adamı Deniz Kurt’un önderliğinde Ticaret Borsası ve Burdur Belediyesi ziyaretleri gerçekleştirilirken hem yeni yatırım ve Burdur ekonomisi için fikir alışverişinde bulunuldu hem de yeni dönemdeki projeler masaya yatırıldı. İLK ZİYARET BURDUR TİCARET BORSASINA BUSİAD Başkanı Deniz Kurt ve ekibinin ilk ziyareti Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve yönetimine oldu.  Burdur Genç Yönetici Serbest Meslek Mensupları ve İş adamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp'i makamında ziyaret edip başkanlığı için hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Meclis Üyeleri Adnan Yanıkara, Cengiz Gürcan ve Niyazi Boz da hazır bulundu. Borsa ziyaretinde İş adamı Kurt ve ekibi Burdur ekonomisi ve yatırımları hakkında kısa bir fikir alışverişi de yaptı. BURDUR BELEDİYESİNE ZİYARET Şehrin genç dinamiklerinin ikinci ziyaret noktası ise Burdur Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret eden BUSİAD üyeleri Başkan Ercengiz’le de ekonomik konular ve yatırımlar ile belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunup, Burdur'un yeni yatırım alanları konusunda da projeleri değerlendirdiler.
Burdur Genç Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları ve İş adamları Derneği (BUSİAD) bir dizi ziyaret turu ve fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Burdur'un en genç ve en girişimcilerinin bir araya geldiği BUSİAD'da  Başkan İş adamı Deniz Kurt’un önderliğinde Ticaret Borsası ve Burdur Belediyesi ziyaretleri gerçekleştirilirken hem yeni yatırım ve Burdur ekonomisi için fikir alışverişinde bulunuldu hem de yeni dönemdeki projeler masaya yatırıldı.

İLK ZİYARET BURDUR TİCARET BORSASINA

BUSİAD Başkanı Deniz Kurt ve ekibinin ilk ziyareti Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve yönetimine oldu.  Burdur Genç Yönetici Serbest Meslek Mensupları ve İş adamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp'i makamında ziyaret edip başkanlığı için hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Meclis Üyeleri Adnan Yanıkara, Cengiz Gürcan ve Niyazi Boz da hazır bulundu. Borsa ziyaretinde İş adamı Kurt ve ekibi Burdur ekonomisi ve yatırımları hakkında kısa bir fikir alışverişi de yaptı.

BURDUR BELEDİYESİNE ZİYARET

Şehrin genç dinamiklerinin ikinci ziyaret noktası ise Burdur Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret eden BUSİAD üyeleri Başkan Ercengiz’le de ekonomik konular ve yatırımlar ile belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunup, Burdur'un yeni yatırım alanları konusunda da projeleri değerlendirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.