Burdur'da Aktif Eğitimciler Piknikte Buluştu

Kültür 05.05.2014 - 10:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Burdur'da Aktif Eğitimciler Piknikte Buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) il merkezi ve ilçelerdeki üyelerine yönelik piknik düzenledi.
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) il merkezi ve ilçelerdeki üyelerine yönelik piknik düzenledi.    Burdur Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin bahçesinde düzenlenen pikniğe, sendika üyelerinin eş ve çocukları ile eğitim gönüllüleri dernek üyeleri de katıldı. Pikniği organize eden Aktif Eğitim-Sen Burdur İl Temsilcisi Orhan Çiğdem, “Bizler eğitimciler olarak yoğun programlar yüzünden kendimize iyi vakit ayıramıyoruz. Piknik vesilesi ile hem üyelerimizi tanıştırmak ve kaynaştırmak hem de üyelerimize stres attırmak istedik. Öğrencilerimize hem çalışın hem de dinlenin diye öğütler veriyoruz. Aynısına bizlerin de ihtiyacı var düşüncesi ile kaynaşma pikniği düzenledik.” diye konuştu.   Sendikacılığın Türkiye’de sadece basın açıklaması yapmaktan ibaret olduğunu kaydeden Başkan Çiğdem, Aktif Eğitim-Sen olarak toplumsal olaylara duyarsız kalmayacaklarını, bunun yanında üyelerinin haklarını savunacaklarını, üyelerin önemi günlerinde onların yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) il merkezi ve ilçelerdeki üyelerine yönelik piknik düzenledi.
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) il merkezi ve ilçelerdeki üyelerine yönelik piknik düzenledi. 
 
Burdur Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin bahçesinde düzenlenen pikniğe, sendika üyelerinin eş ve çocukları ile eğitim gönüllüleri dernek üyeleri de katıldı. Pikniği organize eden Aktif Eğitim-Sen Burdur İl Temsilcisi Orhan Çiğdem, “Bizler eğitimciler olarak yoğun programlar yüzünden kendimize iyi vakit ayıramıyoruz. Piknik vesilesi ile hem üyelerimizi tanıştırmak ve kaynaştırmak hem de üyelerimize stres attırmak istedik. Öğrencilerimize hem çalışın hem de dinlenin diye öğütler veriyoruz. Aynısına bizlerin de ihtiyacı var düşüncesi ile kaynaşma pikniği düzenledik.” diye konuştu.
 
Sendikacılığın Türkiye’de sadece basın açıklaması yapmaktan ibaret olduğunu kaydeden Başkan Çiğdem, Aktif Eğitim-Sen olarak toplumsal olaylara duyarsız kalmayacaklarını, bunun yanında üyelerinin haklarını savunacaklarını, üyelerin önemi günlerinde onların yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.