BURDUR VALİ'SİNE " HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

Gündem 18.06.2014 - 08:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR VALİ'SİNE " HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve beraberindekiler Vali Hasan Kürklü'yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, İl Genel Meclis Üyeleri Avukat Hasan Kurt ,İbrahim Avcıl, Sami Uğur, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz ile birlikte, geçen hafta göreve başlayan Burdur Valisi Hasan Kürklü’yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler. Vali Hasan Kürklü ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek “Daha önce de Burdur ‘da Vali Kadir Koçdemir ve Rasih Özbek ile birlikte Vali Yardımcısı olarak çalıştım. Bucak ilçesinde kısa bir süre Kaymakam vekili olarak görev yaptım.Bu nedenle Bucak ilçesini de iyi şekilde tanıyorum” dedi. Ziyarette Burdur ilinin ve Bucak ilçesinin kalkınma potansiyeli ve yapılacak çalışmalarla ilgili sohbet edildi. Ziyaret sonunda Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu , Vali Kürklü’yü Bucak ilçesine davet ederek ,”Vali beyin en kısa sürede Bucak ilçesini ziyaret etmesi halinde memnuniyet duyarız” şeklinde ifade etti.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve beraberindekiler Vali Hasan Kürklü'yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, İl Genel Meclis Üyeleri Avukat Hasan Kurt ,İbrahim Avcıl, Sami Uğur, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz ile birlikte, geçen hafta göreve başlayan Burdur Valisi Hasan Kürklü’yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

Vali Hasan Kürklü ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek “Daha önce de Burdur ‘da Vali Kadir Koçdemir ve Rasih Özbek ile birlikte Vali Yardımcısı olarak çalıştım. Bucak ilçesinde kısa bir süre Kaymakam vekili olarak görev yaptım.Bu nedenle Bucak ilçesini de iyi şekilde tanıyorum” dedi.

Ziyarette Burdur ilinin ve Bucak ilçesinin kalkınma potansiyeli ve yapılacak çalışmalarla ilgili sohbet edildi.

Ziyaret sonunda Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu , Vali Kürklü’yü Bucak ilçesine davet ederek ,”Vali beyin en kısa sürede Bucak ilçesini ziyaret etmesi halinde memnuniyet duyarız” şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.