BURDUR VALİSİ HASAN KÜRKLÜ GÖREVİNE BAŞLADI

Gündem 12.06.2014 - 18:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR VALİSİ HASAN KÜRKLÜ GÖREVİNE BAŞLADI

Son Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği görevine atanan Vali Hasan Kürklü bugün sabah saatlerinde Valilik’te düzenlenen karşılama töreni ile görevine başladı.
Valilik bahçesinde İl protokolü, sivil toplum örgüt temsilcileri ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Hasan Kürklü herkesle tek tek tokalaştı. Akabinde Valilik makamına geçen Vali Kürklü, burada yaptığı açıklamada Göller ve Güller diyarı Burdur’un ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını, sahip olduğu potansiyel ve üstün sosyal ve kültürel değerleri ile ülkemizin orta ve uzun vadeli hedeflerine ulaşmasına daha da büyük katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. 11 yıl önce Vali Yardımcısı olarak ayrıldığı Burdur’dan 11 yıl sonra Vali olarak dönmenin kendisini onurlandırdığını ve gururlandırdığını dile getiren Kürklü, sözlerine şöyle devam etti; “ beni bu şerefli ve onurlu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın İçişleri Bakanımız başta olmak üzere tüm Bakanlarımıza en içten şükranlarımı arz ediyorum. Büyük bir azim ve gayretle çalışacağımıza ve devraldığımız hizmet bayrağını çok daha ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır.” Çalışmalarında temel yaklaşımın insan odaklı bir anlayışla, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, şeffaf, hesap verebilen, vatandaşa güvenen ve güler yüzlü bir yönetim olacağını vurgulayan Vali Kürklü, önceki dönemlerde Valilik görevini yürüten Valilere de çalışmalarından dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 
Son Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği görevine atanan Vali Hasan Kürklü bugün sabah saatlerinde Valilik’te düzenlenen karşılama töreni ile görevine başladı.

Valilik bahçesinde İl protokolü, sivil toplum örgüt temsilcileri ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Hasan Kürklü herkesle tek tek tokalaştı.

Akabinde Valilik makamına geçen Vali Kürklü, burada yaptığı açıklamada Göller ve Güller diyarı Burdur’un ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını, sahip olduğu potansiyel ve üstün sosyal ve kültürel değerleri ile ülkemizin orta ve uzun vadeli hedeflerine ulaşmasına daha da büyük katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

11 yıl önce Vali Yardımcısı olarak ayrıldığı Burdur’dan 11 yıl sonra Vali olarak dönmenin kendisini onurlandırdığını ve gururlandırdığını dile getiren Kürklü, sözlerine şöyle devam etti; “ beni bu şerefli ve onurlu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın İçişleri Bakanımız başta olmak üzere tüm Bakanlarımıza en içten şükranlarımı arz ediyorum. Büyük bir azim ve gayretle çalışacağımıza ve devraldığımız hizmet bayrağını çok daha ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır.”

Çalışmalarında temel yaklaşımın insan odaklı bir anlayışla, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, şeffaf, hesap verebilen, vatandaşa güvenen ve güler yüzlü bir yönetim olacağını vurgulayan Vali Kürklü, önceki dönemlerde Valilik görevini yürüten Valilere de çalışmalarından dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.