ŞEKER FABRİKASINA 25 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 02.01.2014 - 16:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ŞEKER FABRİKASINA 25 MİLYON LİRALIK YATIRIM

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur Şeker Fabrikasına 25 milyon 250 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi.
AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik,Burdur Şeker Fabrikasına 25 milyon 250 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi.  Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Burdur ekonomisinin lokomotifi konumundaki Şeker Fabrikasının daha verimli çalışabilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi kapsamında Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü tarafından yatırımlar yapıldığını kaydetti. Bu yatırımları bizzat yakından takip ederek Burdur Şeker Fabrikasının göz dolduran hizmetlerini daha da artırmaya ve ilerletmeye çalıştıklarını ifade eden Özçelik, şu bilgileri verdi: "En son fabrika içerisinde yapılan çalışmalarda arıtma tesisi için 5 milyon 200 bin lira, su hazırlama tesisi için bir milyon lira, su soğutma kulesi için 450 bin lira, meydan tesisi için 2 milyon 500 bin lira, türbin tesisi için 3 milyon 500 bin lira, doğalgaza dönüşüm için 2 milyon 600 bin lira yatırım yapılmıştır. Ayrıca yaklaşık 10 milyon lira haşlama tekneleri, difüzyon kabinleri, pancar bıçakları için harcanmıştır. Böylece Şeker Fabrikamız bünyesinde toplamda 25 milyon 250 bin lira yatırım gerçekleştirilmiştir."
AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur Şeker Fabrikasına 25 milyon 250 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik,Burdur Şeker Fabrikasına 25 milyon 250 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi. 

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Burdur ekonomisinin lokomotifi konumundaki Şeker Fabrikasının daha verimli çalışabilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi kapsamında Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü tarafından yatırımlar yapıldığını kaydetti.

Bu yatırımları bizzat yakından takip ederek Burdur Şeker Fabrikasının göz dolduran hizmetlerini daha da artırmaya ve ilerletmeye çalıştıklarını ifade eden Özçelik, şu bilgileri verdi:

"En son fabrika içerisinde yapılan çalışmalarda arıtma tesisi için 5 milyon 200 bin lira, su hazırlama tesisi için bir milyon lira, su soğutma kulesi için 450 bin lira, meydan tesisi için 2 milyon 500 bin lira, türbin tesisi için 3 milyon 500 bin lira, doğalgaza dönüşüm için 2 milyon 600 bin lira yatırım yapılmıştır. Ayrıca yaklaşık 10 milyon lira haşlama tekneleri, difüzyon kabinleri, pancar bıçakları için harcanmıştır. Böylece Şeker Fabrikamız bünyesinde toplamda 25 milyon 250 bin lira yatırım gerçekleştirilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.