BURDUR ORMAN İŞLETME'DE MÜDÜR DEĞİŞİMİ

Gündem 05.08.2014 - 13:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR ORMAN İŞLETME'DE MÜDÜR DEĞİŞİMİ

Burdur Orman İşletme Müdürlüğü görevine İskilip Orman İşletme Müdürü Celal Korkmaz atandı.
Burdur Orman İşletme Müdürlüğü görevine İskilip Orman İşletme Müdürü Celal Korkmaz'ın atandığı bildirildi.  Burdur Orman İşletme Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Çorum İskilip Orman İşletme Müdürü iken Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'ne atanan Celal Korkmaz'ın yeni görevine başladığı, eski Burdur Orman İşletme Müdürü Ahmet Şahan'ın ise Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürlüğü'ne atandığı belirtildi. Celal Korkmaz ise yazılı açıklamasında Şahan'a, bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür etti. Korkmaz açıklamasında, "Yüzde 48 ile ülkemiz ortalamasının üzerinde orman varlığına sahip olan ilimizde, işletme müdürü olarak daha yeşil bir Burdur için çalışarak, orman ve orman ürünlerinin ülkemiz ve halkımızın daha fazla istifadesine sunmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.
Burdur Orman İşletme Müdürlüğü görevine İskilip Orman İşletme Müdürü Celal Korkmaz atandı.

Burdur Orman İşletme Müdürlüğü görevine İskilip Orman İşletme Müdürü Celal Korkmaz'ın atandığı bildirildi. 

Burdur Orman İşletme Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Çorum İskilip Orman İşletme Müdürü iken Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'ne atanan Celal Korkmaz'ın yeni görevine başladığı, eski Burdur Orman İşletme Müdürü Ahmet Şahan'ın ise Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürlüğü'ne atandığı belirtildi.

Celal Korkmaz ise yazılı açıklamasında Şahan'a, bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür etti.

Korkmaz açıklamasında, "Yüzde 48 ile ülkemiz ortalamasının üzerinde orman varlığına sahip olan ilimizde, işletme müdürü olarak daha yeşil bir Burdur için çalışarak, orman ve orman ürünlerinin ülkemiz ve halkımızın daha fazla istifadesine sunmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.