BURDUR BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN AKKAYA

Gündem 27.12.2013 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN AKKAYA

"Halkımızın bize güvendiğini, bizi kabul ettiğini görüyorum.
Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, "Halkımızın bize güvendiğini, bizi kabul ettiğini görüyorum. Benim en büyük güvencem budur. Bana (dürüst insan) demeleridir" dedi.  Ak Parti İl Teşkilatı, Ak Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akkaya, teşkitilatlarının birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir döneme girdiğini söyledi. Burdur'da 10 yıldır belediye başkanı olduğunu ve kentte bir farklılık yaratıldığını halkın gördüğünü belirten Akkaya, "Burdur'da belediyecilik anlamında (olmaz) denilen şeyleri yaptığımızı halkımız gördü. Biz Burdurumuzun alt yapı eksikliklerini gidermiş durumdayız" diye konuştu.  Burdur'da doğalgaz, asfalt, meydan, kanalizasyon, arıtma tesisi, katı atık tesisi, kültür merkezi ve çok amaçlı salon gibi projeler gerçekleştirdiklerini anlatan Akkaya, şunları kaydetti: "Bundan sonra da Burdur'u daha yaşanılabilir bir kent yapmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Halkımızın bize güvendiğini, bizi kabul ettiğini görüyorum. Benim en büyük güvencem budur. Bana (dürüst insan) demeleridir. Bu günlerde bir takım karanlık tabloları önümüze koyuyorlar. Bunların hepsinin izahı olduğunu hep beraber göreceğiz."   AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici de Burdur Belediyesi'ne iki dönemde olduğu gibi üçüncü dönemde de talip olduklarını dile getirdi. 2014'de yapılacak yerel seçimleri rahat şekilde kazanacaklarını düşündüğünü ifade eden Ekici, "Halk, yapılan hizmetleri mutlaka görür, bilir ve takdir eder. Dolayısıyla vatandaşımızın üçüncü dönemi de Burdur'a hizmet etmiş, bir çok başarıların altına imza atmış AK Partili bir belediye başkanı olan Sebahattin hocaya tekrar vereceğine inanıyorum" diye konuştu.
"Halkımızın bize güvendiğini, bizi kabul ettiğini görüyorum.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, "Halkımızın bize güvendiğini, bizi kabul ettiğini görüyorum. Benim en büyük güvencem budur. Bana (dürüst insan) demeleridir" dedi. 

Ak Parti İl Teşkilatı, Ak Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akkaya, teşkitilatlarının birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir döneme girdiğini söyledi.

Burdur'da 10 yıldır belediye başkanı olduğunu ve kentte bir farklılık yaratıldığını halkın gördüğünü belirten Akkaya, "Burdur'da belediyecilik anlamında (olmaz) denilen şeyleri yaptığımızı halkımız gördü. Biz Burdurumuzun alt yapı eksikliklerini gidermiş durumdayız" diye konuştu. 

Burdur'da doğalgaz, asfalt, meydan, kanalizasyon, arıtma tesisi, katı atık tesisi, kültür merkezi ve çok amaçlı salon gibi projeler gerçekleştirdiklerini anlatan Akkaya, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da Burdur'u daha yaşanılabilir bir kent yapmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Halkımızın bize güvendiğini, bizi kabul ettiğini görüyorum. Benim en büyük güvencem budur. Bana (dürüst insan) demeleridir. Bu günlerde bir takım karanlık tabloları önümüze koyuyorlar. Bunların hepsinin izahı olduğunu hep beraber göreceğiz."

 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici de Burdur Belediyesi'ne iki dönemde olduğu gibi üçüncü dönemde de talip olduklarını dile getirdi.

2014'de yapılacak yerel seçimleri rahat şekilde kazanacaklarını düşündüğünü ifade eden Ekici, "Halk, yapılan hizmetleri mutlaka görür, bilir ve takdir eder. Dolayısıyla vatandaşımızın üçüncü dönemi de Burdur'a hizmet etmiş, bir çok başarıların altına imza atmış AK Partili bir belediye başkanı olan Sebahattin hocaya tekrar vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.