BURDUR YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞLADI

Spor 01.09.2018 - 12:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞLADI

Burdur Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilk kez düzenlenen yağlı güreşleri başladı.
Burdur Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilk kez düzenlenen yağlı güreşleri başladı. Serenler Oteli altında, göl manzaralı platformda başlayan güreşlere Burdur, Isparta, Antalya,Ankara, İzmit, Tokat,Samsun, Döşemealtı, Serik, Acıpayam,  Alanya, Fethiye, Kumluca, Bucak,  Muratpaşa ve yurdun dört bir tarafından gelen sporcu ve güreş severler katıldı... Açılışta Burdur Valisi Hasan Şıldak, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, TDSYMB Başkanı Kamil Özcan ‘ il Emniyet Müdürü Arif Çankal, Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir ve çok sayıda iş adamı, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı. Güreşler sabah saatlerinden itibaren çeşitli  kategorilerde hakemler gözetiminde başladı.
Burdur Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilk kez düzenlenen yağlı güreşleri başladı.

Burdur Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilk kez düzenlenen yağlı güreşleri başladı.

Serenler Oteli altında, göl manzaralı platformda başlayan güreşlere Burdur, Isparta, Antalya,Ankara, İzmit, Tokat,Samsun, Döşemealtı, Serik, Acıpayam,  Alanya, Fethiye, Kumluca, Bucak,  Muratpaşa ve yurdun dört bir tarafından gelen sporcu ve güreş severler katıldı... Açılışta Burdur Valisi Hasan Şıldak, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, TDSYMB Başkanı Kamil Özcan ‘ il Emniyet Müdürü Arif Çankal, Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir ve çok sayıda iş adamı, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı.
Güreşler sabah saatlerinden itibaren çeşitli  kategorilerde hakemler gözetiminde başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.