Burdur Valisi Şıldak’tan Bucak çıkarması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2019 - 16:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Valisi Şıldak’tan Bucak çıkarması

  Burdur Valisi Hasan Şıldak Bucak ilçesine kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.  Programı kapsamında bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bucak İlçesine ziyaret gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, ilk olarak Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Programının devamında Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Belediye Başkanlığına ziyarette bulunan Vali Şıldak, sonrasında Bucak İlçesinde devam eden kamu yatırım inşaatlarında ve yeni yatırım planlaması yapılacak alanlarda incelemede bulunarak Kaymakam Erol Tanrıkulu ve yetkililerden bilgi aldı. Bucak programının devamında turizme kazandırılmasına büyük önem verdiği, Anadolu Selçuklu Dönemine ait tarihi yapılardan olan Susuzhan ve İncirhan Kervansaraylarını gezerek incelemede bulundu. Vali Şıldak Bucak İlçesi programının öğleden sonraki bölümünde Yüksek Öğrenim KYK Yurt Binası inşaatı ve Eski Devlet Hastanesi binasında incelemede bulundu. İncelemelerinin ardından esnaf ziyaretinde ve Salep İmalathanesinde incelemede bulunan Şıldak, buradan Kocaaliler Beldesine geçti.  

 

Burdur Valisi Hasan Şıldak Bucak ilçesine kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 


Programı kapsamında bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bucak İlçesine ziyaret gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, ilk olarak Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Programının devamında Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Belediye Başkanlığına ziyarette bulunan Vali Şıldak, sonrasında Bucak İlçesinde devam eden kamu yatırım inşaatlarında ve yeni yatırım planlaması yapılacak alanlarda incelemede bulunarak Kaymakam Erol Tanrıkulu ve yetkililerden bilgi aldı. Bucak programının devamında turizme kazandırılmasına büyük önem verdiği, Anadolu Selçuklu Dönemine ait tarihi yapılardan olan Susuzhan ve İncirhan Kervansaraylarını gezerek incelemede bulundu. Vali Şıldak Bucak İlçesi programının öğleden sonraki bölümünde Yüksek Öğrenim KYK Yurt Binası inşaatı ve Eski Devlet Hastanesi binasında incelemede bulundu. İncelemelerinin ardından esnaf ziyaretinde ve Salep İmalathanesinde incelemede bulunan Şıldak, buradan Kocaaliler Beldesine geçti.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.