Burdur Valisi Şıldak’tan Isparta Valisi Günaydın’a ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2018 - 23:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Valisi Şıldak’tan Isparta Valisi Günaydın’a ziyaret

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Valisi Şehmus Günaydın’a iadei ziyarette bulundu.
Burdur Valisi Hasan Şıldak Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Vali Şıldak daha sonra Vali Günaydın’ın makamına geçti. Vali Günaydın, Şıldak'a Isparta hakkında bilgi vererek, 2 il arasında yürütülen iş birliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyaret, 2 valinin karşılıklı iyi dilek ve temennileriyle son buldu.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Valisi Şehmus Günaydın’a iadei ziyarette bulundu.

Burdur Valisi Hasan Şıldak Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Vali Şıldak daha sonra Vali Günaydın’ın makamına geçti.

Vali Günaydın, Şıldak'a Isparta hakkında bilgi vererek, 2 il arasında yürütülen iş birliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret, 2 valinin karşılıklı iyi dilek ve temennileriyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.