Burdur Valisi Şerif Yılmaz Eşi ve Kızı İle Birlikte Oyunu Kullandı

Gündem 16.04.2017 - 17:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Valisi Şerif Yılmaz Eşi ve Kızı İle Birlikte Oyunu Kullandı

Vali Şerif Yılmaz, bugün gerçekleşen Anayasa Değişikliğini öngören Referandum Halk Oylaması kapsamında oyunu kullandı.
Vali Şerif Yılmaz, bugün gerçekleşen Anayasa Değişikliğini öngören Referandum Halk Oylaması kapsamında oyunu kullandı.  Hanımefendi Hilal Yılmaz ve Kızı Şeyma Yılmaz ile birlikte Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine oy kullanmaya gelen Vali Şerif Yılmaz, ailesi ile birlikte 1082 nolu sandıkta oyunu kullandılar.   Oy verme işlemini tamamladıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu. Vali Yılmaz, “Oylama sonucunda ne çıkarsa milletimizin iradesidir saygı duymak gerekir, çıkacak sonucun memleketimize, insanlarımıza Ülkemize ve Devletimize iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum.” dedi.   Vali Yılmaz açıklamasında; “Bugün 16 Nisan 2017, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasındaki bazı maddelerin değişikliğini öngören referandumu, halk oylamasını gerçekleştiriyoruz. İlimizde bu saat itibariyle çok şükür, olaysız bir şeklide seçmenlerimizin hür iradelerini sandığa yansıtmaları için güven ve huzur ortamı içerisinde oylamayı gerçekleştiriyoruz. Ben bu vesileyle Burdurlu seçmenlerimize duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.” dedi. Burdur genelinde 319 sandık bölgesinde 654 sandıkta oy verme işlemi gerçekleşiyor. 876 Emniyet ve 568 jandarma olmak üzere 1.444 personel halk oylaması güvenliği için görev aldı. 
Vali Şerif Yılmaz, bugün gerçekleşen Anayasa Değişikliğini öngören Referandum Halk Oylaması kapsamında oyunu kullandı.

Vali Şerif Yılmaz, bugün gerçekleşen Anayasa Değişikliğini öngören Referandum Halk Oylaması kapsamında oyunu kullandı.

 Hanımefendi Hilal Yılmaz ve Kızı Şeyma Yılmaz ile birlikte Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine oy kullanmaya gelen Vali Şerif Yılmaz, ailesi ile birlikte 1082 nolu sandıkta oyunu kullandılar.

 

Oy verme işlemini tamamladıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu. Vali Yılmaz, “Oylama sonucunda ne çıkarsa milletimizin iradesidir saygı duymak gerekir, çıkacak sonucun memleketimize, insanlarımıza Ülkemize ve Devletimize iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum.” dedi.

 

Vali Yılmaz açıklamasında; “Bugün 16 Nisan 2017, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasındaki bazı maddelerin değişikliğini öngören referandumu, halk oylamasını gerçekleştiriyoruz. İlimizde bu saat itibariyle çok şükür, olaysız bir şeklide seçmenlerimizin hür iradelerini sandığa yansıtmaları için güven ve huzur ortamı içerisinde oylamayı gerçekleştiriyoruz. Ben bu vesileyle Burdurlu seçmenlerimize duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Burdur genelinde 319 sandık bölgesinde 654 sandıkta oy verme işlemi gerçekleşiyor. 876 Emniyet ve 568 jandarma olmak üzere 1.444 personel halk oylaması güvenliği için görev aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.