BURDUR VALİSİ ARSLANTAŞ YUKARI PAZAR’DA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Gündem 13.11.2020 - 17:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİSİ ARSLANTAŞ YUKARI PAZAR’DA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Ali Arslantaş, başta maske, mesafe ve hijyen olmak üzere pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirler konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi...
Gerçekleştirdiği ziyarette esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler dileyen Vali Arslantaş, ayrıca pandemi süreciyle ilgili uyarılarda bulundu.   Başta maske, mesafe ve hijyen olmak üzere pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirler konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi. Son günlerde Ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de artış eğilimi gösteren Pandemi süreciyle ilgili sosyal medya üzerinden uyarılarını sürdüren Vali Arslantaş, alınan tedbirlere ek olarak virüsün yayılmasının önlemesi için bütün Burdurlulardan bireysel olarak sürece katkıda bulunmaları çağrısında bulunmuştu.   Bugünde İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hakan Başaklıgil'le birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Vali Arslantaş bu yöndeki çağrılarını yeniledi.      
Esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Ali Arslantaş, başta maske, mesafe ve hijyen olmak üzere pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirler konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi...

Gerçekleştirdiği ziyarette esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler dileyen Vali Arslantaş, ayrıca pandemi süreciyle ilgili uyarılarda bulundu.

 

Başta maske, mesafe ve hijyen olmak üzere pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirler konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

Son günlerde Ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de artış eğilimi gösteren Pandemi süreciyle ilgili sosyal medya üzerinden uyarılarını sürdüren Vali Arslantaş, alınan tedbirlere ek olarak virüsün yayılmasının önlemesi için bütün Burdurlulardan bireysel olarak sürece katkıda bulunmaları çağrısında bulunmuştu.

 

Bugünde İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hakan Başaklıgil'le birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Vali Arslantaş bu yöndeki çağrılarını yeniledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.