BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ'TAN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Gündem 21.09.2020 - 10:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ'TAN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Burdur Valisi Ali Arslantaş tarafından eğitim öğretim yılı mesajı yayınlandı
BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ'TAN YEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI   Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de görülen ve günlük hayatın büyük bir bölümü etkileyen Covid-19 salgını dolayısıyla, Mart Ayı'ndan itibaren okullarımızda verilmekte olan yüz yüze eğitime ara verilerek, geride bıraktığımız eğitim öğretim yılını uzaktan eğitimle tamamlamak zorunda kaldık.   Her ne kadar,  2020-2021 Eğitim Öğretim yılına da benzer şekilde karşılıyor olsakta, Anasınıfı ve 1'inci sınıf öğrencilerimizi, 21 Eylül itibariyle aşamalı ve kontrollü bir şekilde okullarımızda tekrar ağırlayacak olmanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.   Yüz yüze eğitime başlayacak minik Öğrencilerimiz adına sevinirken, diğer yandan, yeni eğitim öğretim yılına EBA üzerinden canlı derslere katılarak başlayan, henüz okullarına,  öğretmenlerine, arkadaşlarına kavuşamayan öğrencilerimiz ve eğitim ailesine adına da hüzünlüyüz.   Sağlık Bakanlığımız bünyesinde oluşturulan Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde,  yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları tamamlandı.   Bu doğrultuda İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz de, gerek 31 Ağustos'tan itibaren başlayan uzaktan eğitim, gerekse bugün başlayacak yüz yüze eğitimin İlimizde başarılı bir şekilde sürdürülmesi için hazırlıklarını yaptılar. İçinde bulunduğumuz bu hassas süreçte,  Valiliğimizin yakın takibi ile, eğitim kadromuz, velilerimiz ve öğrencilerimiz hep birlikte, karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde, gereken gayreti göstereceğimize inancım tamdır.   Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizden en büyük beklentimiz, pandemi dolayısıyla alınan tedbirlere en iyi şekilde uyarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek sağlıklarına dikkat etmeleri önceliğimizdir.   İnanıyorum ki bütün öğrencilerimiz yüz yüze eğitimden uzak kalınan bu dönemi, en verimli şekilde daha çok çalışarak geçirerek, okullarına hazır bir şekilde kavuşacaklardır.  Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının başta İlimiz olmak üzere, ülkemize ve bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
2020-2021 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Burdur Valisi Ali Arslantaş tarafından eğitim öğretim yılı mesajı yayınlandı

BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ'TAN YEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

 

Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de görülen ve günlük hayatın büyük bir bölümü etkileyen Covid-19 salgını dolayısıyla, Mart Ayı'ndan itibaren okullarımızda verilmekte olan yüz yüze eğitime ara verilerek, geride bıraktığımız eğitim öğretim yılını uzaktan eğitimle tamamlamak zorunda kaldık.

 
Her ne kadar,  2020-2021 Eğitim Öğretim yılına da benzer şekilde karşılıyor olsakta, Anasınıfı ve 1'inci sınıf öğrencilerimizi, 21 Eylül itibariyle aşamalı ve kontrollü bir şekilde okullarımızda tekrar ağırlayacak olmanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
 
Yüz yüze eğitime başlayacak minik Öğrencilerimiz adına sevinirken, diğer yandan, yeni eğitim öğretim yılına EBA üzerinden canlı derslere katılarak başlayan, henüz okullarına,  öğretmenlerine, arkadaşlarına kavuşamayan öğrencilerimiz ve eğitim ailesine adına da hüzünlüyüz.
 
Sağlık Bakanlığımız bünyesinde oluşturulan Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde,  yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları tamamlandı.
 
Bu doğrultuda İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz de, gerek 31 Ağustos'tan itibaren başlayan uzaktan eğitim, gerekse bugün başlayacak yüz yüze eğitimin İlimizde başarılı bir şekilde sürdürülmesi için hazırlıklarını yaptılar.

İçinde bulunduğumuz bu hassas süreçte,  Valiliğimizin yakın takibi ile, eğitim kadromuz, velilerimiz ve öğrencilerimiz hep birlikte, karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde, gereken gayreti göstereceğimize inancım tamdır.
 
Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizden en büyük beklentimiz, pandemi dolayısıyla alınan tedbirlere en iyi şekilde uyarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek sağlıklarına dikkat etmeleri önceliğimizdir.
 
İnanıyorum ki bütün öğrencilerimiz yüz yüze eğitimden uzak kalınan bu dönemi, en verimli şekilde daha çok çalışarak geçirerek, okullarına hazır bir şekilde kavuşacaklardır. 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının başta İlimiz olmak üzere, ülkemize ve bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.