BURDUR VALİLİĞİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Gündem 23.11.2020 - 11:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİLİĞİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı...
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlamıştır.   Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir: "Ülkemizin dört bir tarafında en ücra köylerimize varıncaya kadar, büyük bir özveri ve sabır içerisinde, titizlikle mesleğini sürdüren, kültürümüzün, yarınlarımızın ve gençlerimizin teminatı öğretmenlerimiz, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır. Öğretmenlerimiz, özellikle bizim kültürümüzde, anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar hürmet ve saygı gösterilen bireylerdir. Bizler ilim ve irfan öğreten kimselere hürmet etmeyi, bize bir harf öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi buyuran bir medeniyetin mensuplarıyız. Şunu unutmamalıyız ki iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip milletlerin temel özelliği eğitime verdikleri büyük önemle ortaya çıkmaktadır. Bu halkanın en önemli unsurları olan öğretmenlerimiz de milli ve manevi değerlerimizin geleceğimizin teminatıdır. Onların büyük fedakarlıklarla çalıştıklarını görmek geleceğe yönelik umutlarımızı her daim canlı tutmamızı sağlayacaktır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır." sözüyle Öğretmenlere verilen değeri açık bir şekilde ifade etmiştir. Bu değere layık olan öğretmenlerimizin de geçmişte olduğu gibi günümüzde de geleceğimizin mimarları olmaya devam edeceklerine olan inancım tamdır. Bu duygularla, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimizi sevgiyle selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı...

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlamıştır.

 

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

"Ülkemizin dört bir tarafında en ücra köylerimize varıncaya kadar, büyük bir özveri ve sabır içerisinde, titizlikle mesleğini sürdüren, kültürümüzün, yarınlarımızın ve gençlerimizin teminatı öğretmenlerimiz, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır.

Öğretmenlerimiz, özellikle bizim kültürümüzde, anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar hürmet ve saygı gösterilen bireylerdir. Bizler ilim ve irfan öğreten kimselere hürmet etmeyi, bize bir harf öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi buyuran bir medeniyetin mensuplarıyız.

Şunu unutmamalıyız ki iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip milletlerin temel özelliği eğitime verdikleri büyük önemle ortaya çıkmaktadır. Bu halkanın en önemli unsurları olan öğretmenlerimiz de milli ve manevi değerlerimizin geleceğimizin teminatıdır. Onların büyük fedakarlıklarla çalıştıklarını görmek geleceğe yönelik umutlarımızı her daim canlı tutmamızı sağlayacaktır.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır." sözüyle Öğretmenlere verilen değeri açık bir şekilde ifade etmiştir. Bu değere layık olan öğretmenlerimizin de geçmişte olduğu gibi günümüzde de geleceğimizin mimarları olmaya devam edeceklerine olan inancım tamdır.

Bu duygularla, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimizi sevgiyle selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.