BURDUR VALİLİĞİNDEN AÇIK KAPI

Gündem 31.08.2018 - 15:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİLİĞİNDEN AÇIK KAPI

BURDUR VALİLİĞİ VATANDAŞLARA DAHA ETKİN HİZMET İÇİN AÇIK KAPI UYGULAMASI BAŞLATTI
Burdur Valiliği; kent merkezi ve tüm ilçeleri kapsayan Açık Kapı uygulaması başlatarak vatandaşların talep ve önerilerini internet ortamında da yapabilmelerine olanak sağladı. Burdur Valiliğinin web sayfasında yer alan Açık Kapı linki vatandaşlarla en üst düzeyde iletişim kurulmasını amaçlıyor. Bu hizmete ilişkin: “Açık Kapı, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulmuştur. Elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerinizi iletebilirsiniz. Yapılan başvuruların süreç ve sonuç bilgileri kısa mesaj ile tarafınıza bildirilecektir.” açıklaması yapılıyor.
BURDUR VALİLİĞİ VATANDAŞLARA DAHA ETKİN HİZMET İÇİN AÇIK KAPI UYGULAMASI BAŞLATTI

Burdur Valiliği; kent merkezi ve tüm ilçeleri kapsayan Açık Kapı uygulaması başlatarak vatandaşların talep ve önerilerini internet ortamında da yapabilmelerine olanak sağladı. Burdur Valiliğinin web sayfasında yer alan Açık Kapı linki vatandaşlarla en üst düzeyde iletişim kurulmasını amaçlıyor.

Bu hizmete ilişkin: “Açık Kapı, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulmuştur.

Elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerinizi iletebilirsiniz. Yapılan başvuruların süreç ve sonuç bilgileri kısa mesaj ile tarafınıza bildirilecektir.” açıklaması yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.