BURDUR VALİLİĞİ’NDEN KAMU KURUMLARI VE STK’LARA PROJE EĞİTİMİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2018 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİLİĞİ’NDEN KAMU KURUMLARI VE STK’LARA PROJE EĞİTİMİ

Burdur Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı iş birliğinde, Kamu Kurumları ve STK’lara yönelik proje yazımı ve uygulaması konularında eğitim verildi.
Göreve başladıktan sonra Valilik AB ve Dış İlişkiler Bürosu proje birimi ile bir araya gelerek toplantı yapan Burdur  Valisi Hasan Şıldak, Avrupa Birliği başta olmak üzere Ulusal ve Uluslararası hibelerden İlimizin daha fazla yararlanması için farkındalık yaratmak üzere bütün kamu kurumlarında proje birimleri oluşturularak, personel görevlendirilmesi talimatını vermişti. Konuyla ilgili 17/10/2018 Çarşamba günü kamu kurumları ve STK’ların proje birimlerinde görevlendirilen personele yönelik proje yazımı ve uygulaması konusunda eğitim vermek ve kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla toplantı yapıldı. Toplantıda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’ndan (BAKA) Proje Uzmanı Sinan Mesuter tarafından başta BAKA olmak üzere, Ulusal ve Uluslararası Fon Sağlayıcılar tarafından sağlanan hibe ve destekler hakkında sunum yapıldı. Toplantının devamında Uzman Mesuter, proje yazımı ve uygulamasının aşamaları ile ilgili kapsamlı bir eğitim verdi.   Verilen eğitime başta proje birimlerinin koordinatör ve yöneticileri olmak üzere kurumların ve STK’ların ilgili personeli katılım sağladı.
Burdur Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı iş birliğinde, Kamu Kurumları ve STK’lara yönelik proje yazımı ve uygulaması konularında eğitim verildi.

Göreve başladıktan sonra Valilik AB ve Dış İlişkiler Bürosu proje birimi ile bir araya gelerek toplantı yapan Burdur  Valisi Hasan Şıldak, Avrupa Birliği başta olmak üzere Ulusal ve Uluslararası hibelerden İlimizin daha fazla yararlanması için farkındalık yaratmak üzere bütün kamu kurumlarında proje birimleri oluşturularak, personel görevlendirilmesi talimatını vermişti.

Konuyla ilgili 17/10/2018 Çarşamba günü kamu kurumları ve STK’ların proje birimlerinde görevlendirilen personele yönelik proje yazımı ve uygulaması konusunda eğitim vermek ve kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’ndan (BAKA) Proje Uzmanı Sinan Mesuter tarafından başta BAKA olmak üzere, Ulusal ve Uluslararası Fon Sağlayıcılar tarafından sağlanan hibe ve destekler hakkında sunum yapıldı. Toplantının devamında Uzman Mesuter, proje yazımı ve uygulamasının aşamaları ile ilgili kapsamlı bir eğitim verdi.

  Verilen eğitime başta proje birimlerinin koordinatör ve yöneticileri olmak üzere kurumların ve STK’ların ilgili personeli katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.