BURDUR VALİ YARDIMCISI SEDAT YILDIRIM KAZA SONRASI KONUŞTU

Gündem 27.01.2021 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR VALİ YARDIMCISI SEDAT YILDIRIM KAZA SONRASI KONUŞTU

Burdur Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım “zarar gören araçların masraflarının tamamını ben ödeyeceğim”
Burdur’da dün akşam üstü Armağan İlci Mahallesi Karacaoğlan Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında O.K.Y’ın babası Burdur Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım “zarar gören araçların masraflarının tamamını ben ödeyeceğim” dedi.   Yıldırım yaptığı açıklamada “dün saat 17.oo civarında oğlum, benden ve annesinden habersiz aracın anahtarını almış, küçük kardeşini de alarak yanlış olan bir şekilde trafiğe çıkmış ve maddi hasarlı zincirleme trafik kazasına karışmış” dedi.   Yıldırım “tabi bizim devletin yöneticileri olarak vatandaşa örnek olmamız lazım. Kazayı duyar duymaz güvenlik görevlisi arkadaşlara normal bir vatandaşın çocuğu gibi işlem yapılması talimatı verdim. Alkol muayenesi yapıldı, çocuk şube müdürlüğünde ifadesini verdi” diye konuştu. Oğlunun yaptığının doğru bir davranış olmadığını belirten Yıldırım şunları söyledi; “ama çocuktur, herkes hata yapar. İnşallah bundan bir ders çıkaracaktır. Burada önemli olan vatandaşın gözünde ‘bu vali yardımcısının çocuğu, buna kimse işlem yapamaz, ceza yazamaz algısını oluşturmamak lazım. Kazaya karışan araçların hasarlarını da son kuruşuna kadar ödeyeceğimi de çarptığı araç sahiplerine de beyan ettim.” Trafik ekipleri tarafından O.K.Y.’a ehliyetsiz araç kullanmaktan 2.698 TL ceza uygulandı
Burdur Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım “zarar gören araçların masraflarının tamamını ben ödeyeceğim”

Burdur’da dün akşam üstü Armağan İlci Mahallesi Karacaoğlan Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında O.K.Y’ın babası Burdur Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım “zarar gören araçların masraflarının tamamını ben ödeyeceğim” dedi.
 

Yıldırım yaptığı açıklamada “dün saat 17.oo civarında oğlum, benden ve annesinden habersiz aracın anahtarını almış, küçük kardeşini de alarak yanlış olan bir şekilde trafiğe çıkmış ve maddi hasarlı zincirleme trafik kazasına karışmış” dedi.
 

Yıldırım “tabi bizim devletin yöneticileri olarak vatandaşa örnek olmamız lazım. Kazayı duyar duymaz güvenlik görevlisi arkadaşlara normal bir vatandaşın çocuğu gibi işlem yapılması talimatı verdim. Alkol muayenesi yapıldı, çocuk şube müdürlüğünde ifadesini verdi” diye konuştu.
Oğlunun yaptığının doğru bir davranış olmadığını belirten Yıldırım şunları söyledi; “ama çocuktur, herkes hata yapar. İnşallah bundan bir ders çıkaracaktır. Burada önemli olan vatandaşın gözünde ‘bu vali yardımcısının çocuğu, buna kimse işlem yapamaz, ceza yazamaz algısını oluşturmamak lazım. Kazaya karışan araçların hasarlarını da son kuruşuna kadar ödeyeceğimi de çarptığı araç sahiplerine de beyan ettim.”
Trafik ekipleri tarafından O.K.Y.’a ehliyetsiz araç kullanmaktan 2.698 TL ceza uygulandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.