BURDUR'UN YEŞİLOVA İLÇESİNDE PAZAR YERLERİ İÇİN SAAT KISITLAMASI

Gündem 11.11.2020 - 14:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'UN YEŞİLOVA İLÇESİNDE PAZAR YERLERİ İÇİN SAAT KISITLAMASI

Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde pazar yerleri için covid-19 salgınına karşı yeni önlemleri alındı...
Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde pazar yerleri için yeni karar alındı.    Yeşilova İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar ile birlikte 12 Kasım Perşembe gününden itibaren pazar yerine yaş periyotları ile giriş yapılması kararı alındı.   Alınan kararı esnaflarımızın, halkımızın ve pazarcılarımızın dikkatine diye duyuran Yeşilova Esnaf Odası Başkanı/Yeşilova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erhan Sönmez, "12.11.2020 Perşembe gününden itibaren İlçemiz Pazar Yerine girişlerde yaş periyotlarına göre giriş çıkış yapılması için İlçe Hıfzıssıhha kararı alınmıştır. Buna göre; 50 ve üstü yaş vatandaşlarımız 08:30 12:30 50 yaş altı vatandaşlarımız 12:30 16:30 Saatlerinde Pazar Yerine alınacaklardır. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur." ifadelerini kullandı.  
Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde pazar yerleri için covid-19 salgınına karşı yeni önlemleri alındı...

Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde pazar yerleri için yeni karar alındı. 

 

Yeşilova İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar ile birlikte 12 Kasım Perşembe gününden itibaren pazar yerine yaş periyotları ile giriş yapılması kararı alındı.

 

Alınan kararı esnaflarımızın, halkımızın ve pazarcılarımızın dikkatine diye duyuran Yeşilova Esnaf Odası Başkanı/Yeşilova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erhan Sönmez, "12.11.2020 Perşembe gününden itibaren İlçemiz Pazar Yerine girişlerde yaş periyotlarına göre giriş çıkış yapılması için İlçe Hıfzıssıhha kararı alınmıştır. Buna göre; 50 ve üstü yaş vatandaşlarımız 08:30 12:30 50 yaş altı vatandaşlarımız 12:30 16:30 Saatlerinde Pazar Yerine alınacaklardır. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.